Οικογένεια Παντελίδη: Τα ασφαλιστικά μέτρα κατά τραγουδιστή

"Πόλεμος'' για το τραγούδι «Απομακρυνθήκαμε»

Δείτε στο βίντεο τι είπε ο Αρναούτογλου για τα τρία χρόνια από τον θάνατο του τραγουδιστή

«Κόντρα» έχει ξεσπάσει ανάμεσα στην οικογένεια του Παντελή Παντελίδη και τον τραγουδιστή Σπύρο Μακρή με αφορμή την «πατρότητα» του τραγουδιού «Απομακρυνθήκαμε». Οι συγγενείς του αδικοχαμένου τραγουδιστή αποφάσισαν να κάνουν και αίτηση ασφαλιστικών μέτρων εναντίον του καλλιτέχνη ζητώντας του να κατέβει το εν λόγω κομμάτι από το YouTube.

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Η συγκινητική αφιέρωση στον Παντελή Παντελίδη

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.  O Σπύρος Μακρής υποστηρίζει ότι το ρεφρέν του εν λόγω τραγουδιού του οποίου τραγουδά ο Παντελής Παντελίδης σε βίντεο και αναρτήθηκε στο Youtube, το περασμένο καλοκαίρι, είναι δικό του.

Ο ίδιος μιλώντας στην εφημερίδα «Espresso» πριν από λίγες ημέρες είπε ότι ο Παντελής Παντελίδης είχε ακούσει το τραγούδι σε μια τυχαία συνάντηση τους σε ένα στούντιο ηχογράφησης και «πήρε την κιθάρα, το έπαιξε και το τραγούδησε», ενώ συνεχάρη τον
Σπύρο Μάκρη - Μαγδάλη, λέγοντας του:  «Πολύ ωραίο τραγούδι, φίλε, συνέχισε να γράφεις»!

Έτσι λοιπόν, ο συνθέτης αποφάσισε να ερμηνεύσει ολόκληρο το κομμάτι και να το ανεβάσει στο YouTube πριν από δύο εβδομάδες.
Η οικογένεια αντέδρασε και δεν ήταν η μόνη, αφού το ίδιο έγινε και με τους θαυμαστές του Παντελή Παντελίδη.
Η συνέχεια δόθηκε στα δικαστήρια, καθώς η μία πλευρά υποστηρίζει ότι ο Σπύρος Μακρής «έκλεψε» την μπαλάντα και ο τραγουδιστής ισχυρίζεται ότι το τραγούδι είναι δικό του.

Στις 6 Φεβρουαρίου οι δικηγόροι των δυο πλευρών βρέθηκαν έξω από τις δικαστικές αίθουσες όπου και συζητήθηκε η αίτηση προσωρινής διαταγής που κατέθεσαν οι γονείς και τα αδέλφια του Παντελή Παντελίδη και φαίνεται ότι έγινε προσωρινά δεκτή, καθώς αναμένεται η συζήτηση των ασφαλιστικών μέτρων.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας  Espresso, και η πλευρά του Σπύρου Μακρή δεν πρόκειται να κάτσει με σταυρωμένα χέρια και περιμένει να προσφύγει άμεσα με τη διαδικασία των ασφαλιστικών μέτρων, προκειμένου να αποτρέψει το να κατέβει το τραγούδι από τη διαδικτυακή πλατφόρμα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top