Γρηγόρης Αρναούτογλου: Η συγκινητική αφιέρωση στον Παντελή Παντελίδη

Για τα τρία χρόνια από τον θάνατό του

Την ερχόμενη Δευτέρα συμπληρώνονται τρία χρόνιααπό τον θάνατο του Παντελή Παντελίδη. Ήταν 18 Φεβρουαρίου, όταν ο τραγουδιστής έχασε τη ζωή του μετά από τροχαίο.

Τρία χρόνια μετά, οι φίλοι του από τον χώρο δεν τον ξεχνούν και με τον δικό τους τρόπο αναφέρονται σε αυτόν. Ανάμεσα σε αυτούς και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, ο οποίος γνώριζε χρόνια τον τραγουδιστή και διατηρούσαν φιλικές σχέσεις.

Επέλεξε μέσω της εκπομπής του, «The 2night Show» να τιμήσει τον τραγουδιστή μέσω ενός βίντεο και λέγοντας τα εξής λόγια: «Την ερχόμενη Δευτέρα στις 18 Φλεβάρη κλείνουν τρία χρόνια από τον θάνατο του Παντελή Παντελίδη. Του Παντελή μας. Θα μπορούσα να μιλάω ώρες. Ο καθένας από εμάς που τον γνώρισε, λίγο ή πολύ, σίγουρα έχει κρατήσει πράγματα για τον εαυτό του. Το θεωρώ χρέος και εδώ και οι άνθρωποι της εκπομπής, επειδή κάναμε την πρώτη συνέντευξη του γενικά, να φτιάξουμε κάτι για αυτόν. Ο Παντελής δεν θα ξεχαστεί ποτέ. Με τον έναν ή τον άλλον τρόπο θα υπάρχει πάντα, στη μουσική, στο ραδιόφωνο στην τηλεόραση στην καρδιά μας. Θα είναι ο Παντελής που θα αγαπάμε πάντα».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top