Τρυφερή μαμά η Ζέτα Δούκα - Το μήνυμα για την άρρωστη κορούλα της

Δύσκολο διάστημα για την ηθοποιό

Όσα είχε εξομολογηθεί η Ζέτα Δούκα στο star.gr

Τα περισσότερα παιδάκια αυτή την περίοδο είναι άρρωστα και όλες οι μανούλες είναι στο πλευρό τους για να τα προσέχουν. Εξαίρεση δεν αποτελεί ούτε η Ζέτα Δούκα, η οποία εκτός από ταλαντούχα ηθοποιός είναι και μια πολύ τρυφερή μανούλα.

Η κόρη της Θάλεια αρρώστησε και εκείνη θέλησε να στείλει το δικό της μήνυμα σε όλες τις μανούλες που τα παιδάκια τους ταλαιπωρούνται από μια ίωση.

«Τις ημέρες που είσαι άρρωστη, με μία από τις δεκάδες ιώσεις που κυκλοφορούν, που δεν έχεις διάθεση για τίποτα και θέλεις μόνο αγκαλιές και παρηγοριά, σκέφτομαι τις στιγμές που σε κυνηγάω για να σε πιάσω και μου φεύγεις, που κάνεις ζαβολιές και γελάς , που το στοματάκι σου έχει μόνιμα ένα χαμόγελο. Και παίρνω κουράγιο γιατί ξέρω ότι θα ξανάρθουν σύντομα. Καλή ανάρρωση σε όλα τα παιδάκια που είναι άρρωστα και κουράγιο σε όλες τις μαμάδες και μπαμπάδες που ξενυχτούν στο πλευρό τους και ανησυχούν…», έγραψε η ηθοποιός.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Τις ημέρες που είσαι άρρωστη, με μία από τις δεκάδες ιώσεις που κυκλοφορούν, που δεν έχεις διάθεση για τίποτα και θέλεις μόνο αγκαλιές και παρηγοριά, σκέφτομαι τις στιγμές που σε κυνηγάω για να σε πιάσω και μου φεύγεις, που κάνεις ζαβολιές και γελάς , που το στοματάκι σου έχει μόνιμα ένα χαμόγελο. Και παίρνω κουράγιο γιατί ξέρω ότι θα ξανάρθουν σύντομα. Καλή ανάρρωση σε όλα τα παιδάκια που ειναι άρρωστα και κουράγιο σε ολες τις μαμάδες και μπαμπάδες που ξενυχτούν στο πλευρό τους και ανησυχούν...! #mydaughter #motheranddaughter #sickness #getwellsoon

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Zeta Douka (@zetadouka) στις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top