Gwyneth Paltrow: Χτύπησε σοβαρά σκιέρ και τον άφησε αβοήθητο

Της ζητάει πολλά εκατομμύρια για αποζημίωση

Ένας γιατρός 72 ετών κατηγορεί την Gwyneth Paltrow ότι δύο χρόνια πριν, τον Φεβρουάριο του 2017, όταν έκανε σκι με τον εκπαιδευτή της έχασε ξαφνικά τον έλεγχο και έπεσε πάνω του. 

Σύμφωνα με τη μήνυση που κατέθεσε ο Terry Sanderson, η σύγκρουση του προκάλεσε τραύμα στον εγκέφαλο και τέσσερα σπασμένα πλευρά.

Ο άνδρας από τη Γιούτα των ΗΠΑ ζητάει αποζημίωση 3,1 εκατομμυρίων δολαρίων από την κινηματογραφική σταρ για σωματική βλάβη. «Άκουσα ένα υστερικό ουρλιαχτό και αμέσως χτυπήθηκα στην πλάτη», είπε, σε συνέντευξη Τύπου, που δόθηκε την Τρίτη στο γραφείο του δικηγόρου στο Salt Lake City. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου ο 72χρονος γιατρός υποστήριξε ότι η Πάλτροου έφυγε από το σημείο και συνέχισε να κάνει σκι, χωρίς να κοιτάξει αν έπαθε κάτι ο ίδιος και χωρίς να του προσφέρει καμία βοήθεια.

Ashton Kutcher: Μπείτε στο Twitter του, έδωσε το κινητό του!

Αυτόπτης μάρτυρας, που φαίνεται σε βίντεο που παρουσιάστηκε στη συνέντευξη Τύπου, υποστηρίζει την εκδοχή του Sanderson, καθώς όπως είπε, είδε την Paltrow να τον χτυπά στην πλάτη και να μη λέει ούτε κουβέντα κατά τη διάρκεια του περιστατικού.

Από την πλευρά της η διάσημη ηθοποιός αρνήθηκε τους ισχυρισμούς μέσω της εκπροσώπου της Heather Wilson.

Δείτε ολόκληρο το Μεσημεριανό Δελτίο Ειδήσεων του STAR.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top