Η Ηλιάκη έστειλε μήνυμα στην Καινούργιου μετά από χρόνια! Τι έγινε;

Τι αποκάλυψε μέσα από την εκπομπή της

Με αφορμή ένα θέμα της εκπομπής της, το πρωί της Δευτέρας, η Κατερίνα Καινούργιου μέσα από τον αέρα της εκπομπής της, έκανε μια προσωπική αποκάλυψη που αφορά στη σχέση της με την Μαρία Ηλιάκη.

Αν και είναι γνωστό πως μεταξύ τους έχουν διακόψει τις σχέσεις -κι αυτό κρατάει από το τέλος του «Δέστε τους»- και δε μιλάνε, η παρουσιάστρια του Open αποκάλυψε πως το περασμένο Σάββατο η πρώην κολλητή της φίλη της έστειλε μήνυμα για να δει αν είναι καλά.

Ο λόγος; Χάκαραν το λογαριασμό της Κατερίνα Καινούργιου στο facebook και οι επιτήδειοι άρχισαν να στέλνουνστους διαδικτυακούς της φίλους μηνυμα όπως «έχω ανάγκη», «θέλω χρήματα», «θέλω τη βοηθειά σας« κοκ χωρίς η ίδια να το γνωρίζει. Και τότε η Μαρία Ηλιάκη δεν έμεινε άπραγη, αλλά θέλησε να δει αν είναι όλα καλά κι έτσι έστειλε από ενδιαφέρον μήνυμα.

«Μου έστειλε η Ηλιάκη μήνυμα. Έχω χαρεί πάρα πολύ. Το Σάββατο εμένα χάκαραν τον λογαριασμό μου στο facebook και ξαφνικά άρχισαν να στέλνουν μηνύματα σε κόσμο ότι έχω ανάγκη από χρήματα. Μου έστειλε η Ηλιάκη στο instagram, μου λέει «Είσαι καλά, χρειάζεσαι κάτι;», δεν καταλάβαινα, έχουμε τόσα χρόνια να μιλήσουμε, της λέω «Μαρία εσύ είσαι;», «Ναι μωρή μου λέει, ποιος να είναι;», μου εξήγησε ότι της έχουν στείλει αυτό το μήνυμα και της είπα ότι μάλλον με έχουν χακάρει. Μου είπε να έχω το νου μου, μου έκανε και κάποια αστεία για την προσωπική μας ζωή, μιλήσαμε μετά από πολύ καιρό. Η κοπέλα μου έστειλε μήνυμα και με προειδοποίησε. Είχαμε χρόνια να μιλήσουμε, αν την δω έξω θα μιλήσουμε, θα πούμε ένα γεια, θα την φιλήσω. Αν μου έλεγε να πάμε για καφέ θα πήγαινα, τι έχουμε να χωρίσουμε;» εξήγησε.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top