Η Μαρίνα Ασλάνογλου βάφτισε τον γιο της και είπε κι ένα τραγούδι

Πήρε το μικρόφωνο και τραγούδησε μαζί με τον Γιώργο Λεμπέση

Τον μοναχογιό τους βάφτισαν το Σάββατο το απόγευμα η Μαρίνα Ασλάνογλου και ο Δημοσθένης Πέππας, δέκα μήνες μετά τη γέννησή του. 

Το μυστήριο τελέστηκε στην εκκλησία της Παναγίας της Ελευθερώτριας στην Πολιτεία και το όνομα που πήρε ο μικρούλης είναι Κωνσταντίνος. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Να μας ζήσεις Κωνσταντίνε μας❤️❤️❤️❤️❤️!!!#ourfriends#ourfamily#babykonstantinos#godfather @mniflis @marina_aslanoglou_official @DimosPeppas#weloveyou

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Elisavet_Moutafi (@elisavet_moutafi_official) στις

 

Νονός ήταν ο δημοσιογράφος Μάνος Νιφλής. Άλλωστε η Μαρίνα Ασλάνογλου είναι κολλητή φίλη με την Ελισάβετ Μουτάφη και ήταν ανάμεσα στους κουμπάρους του δημοσιογράφου με την ηθοποιό που έγινε τον περασμένο Σεπτέμβριο στη Σαντορίνη. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η κουμπαρουλα μου!! Να μας ζήσει ο Κωνσταντίνος μας!marina_aslanoglou_official@mniflis@Dimospeppas@#family#godfather #babykonstantinos#aboutlastnight#loveourfriends

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Elisavet_Moutafi (@elisavet_moutafi_official) στις

 

Η Μαρίνα Ασλάνογλου είχε επιμεληθεί όλες τις λεπτομέρειες της βάφτισης, ενώ στη δεξίωση που ακολούθησε δε δίστασε να ανέβει στην πίστα και να τραγουδήσει μαζί με τον Γιώργο Λεμπέση, ξεσηκώνοντας τους πάντες. 
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top