Διακόπτει τις συναυλίες της η Μπρίτνεϊ Σπίαρς!

Η ασθένεια συγγενικού της προσώπου η αιτία

Μπρίτνεϋ Σπίαρς

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς ανακοίνωσε ότι ακυρώνει τις προσεχείς συναυλίες της στο Λας Βέγκας και άλλες επαγγελματικής υποχρεώσεις της, προκειμένου να βρίσκεται κοντά στην οικογένειά της, αφού ο πατέρας της αρρώστησε σοβαρά.

Η 37χρονη τραγουδίστρια ανέφερε σε ανάρτησή της στο Instagram ότι ο πατέρας της Τζέιμι χρειάστηκε να νοσηλευτεί στα τέλη του 2018 και βρέθηκε πολύ κοντά στον θάνατο.

«Είναι σημαντικό να έχεις πάντα ως προτεραιότητα την οικογένειά σου» έγραψε μεταξύ άλλων στην ανάρτησή της, με μια φωτογραφία με τους γονείς της και με την ίδια παιδί.     

«Είμαστε όλοι τόσο ευγνώμονες που βγήκε από αυτήν τη περιπέτεια ζωντανός, όμως έχει μπροστά του έναν μακρύ δρόμο. Έπρεπε να πάρω τη δύσκολη απόφαση να επικεντρώσω όλη μου την προσοχή και ενέργεια στην οικογένειά μου αυτή τη στιγμή» έγραψε επίσης η Αμερικανίδα τραγουδίστρια. 

Η Σπίαρς επρόκειτο να ξεκινήσει μια σειρά συναυλιών, υπό τον τίτλο "Britney: Domination," στο Λας Βέγκας την 13η Φεβρουαρίου, όπου θα έδινε παραστάσεις έως τον Αύγουστο του 2019.

Οι εκπρόσωποί της σημειώνουν σε μια ανακοίνωση ότι ο Τζέιμι Σπίαρς νοσηλεύτηκε 28 ημέρες σε νοσοκομείο του Λας Βέγκας, έπειτα από διάτρηση του παχέος εντέρου πριν από δύο μήνες. Σύμφωνα με τους ίδιους, αναρρώνει αυτή τη στιγμή στο σπίτι του και αναμένεται να ανακάμψει πλήρως.

Οι εκπρόσωποι της Σπίαρς αναφέρουν ότι η διάσημη τραγουδίστρια θα αναστείλει επ’ αόριστον τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, μέχρι νεωτέρας.
 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top