Χρανιώτης: Η φωτογραφία από τον γάμο του και το μήνυμά του για το 2019

Τι έγραψε ο ηθοποιός;

Χρανιώτης

Μια φωτογραφία από τον γάμο του στην Τήνο ανέβασε ο Γιώργος Χρανιώτης, χαρακτηρίζοντας τη μέρα εκείνη, τη σημαντικότερη της ζωής του, ενώ έστειλε στους followers και τις ευχές του για τη νέα χρονιά. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Αυτή ήταν μια απ τις πιο σημαντικές μερες της ζωής μου.Ημουν πολυ ευτυχισμενος.Ευχομαι το 2019,ο κόσμος να είναι τόσο χαρούμενος και ολοκληρωμένος,όσο ήμουν εγω εκείνη την ημέρα...Εραστές όλου του κόσμου,επικίνδυνοι ονειροπόλοι,αμετανόητοι ποιητές του δρόμου και της ζωής,νομιμοι και παράνομοι αυτου του συμπαντος,χρόνια μας πολλα και ένα αλλιώτικο 2019 ας έρθει να μας βρει.Ας είναι μόνο λίγο πιο ανθρώπινο...#2019 #newyear #καιτουχρονου #liveyourlife

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hraniotis Giorgos Official (@hraniotis_giorgos_official) στις

 

«Αυτή ήταν μια απ’ τις πιο σημαντικές μέρες της ζωής μου. Ήμουν πολύ ευτυχισμένος. Εύχομαι το 2019,ο κόσμος να είναι τόσο χαρούμενος και ολοκληρωμένος, όσο ήμουν εγώ εκείνη την ημέρα… Εραστές όλου του κόσμου, επικίνδυνοι ονειροπόλοι, αμετανόητοι ποιητές του δρόμου και της ζωής, νόμιμοι και παράνομοι αυτού του σύμπαντος, χρόνια μας πολλά και ένα αλλιώτικο 2019 ας έρθει να μας βρει. Ας είναι μόνο λίγο πιο ανθρώπινο… #2019 #newyear#καιτουχρονου #liveyourlife», έγραψε ο ηθοποιός.

Ο Γιώργος Χρανιώτης παντρεύτηκε τον περασμένο Ιούλιο την καλή του Γεωργία Αβασκαντήρα στο αγαπημένο τους νησί, την Τήνο, όπου είχαν γνωριστεί. 
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top