Άννα Αμανατίδου: Το πρώτο δημόσιο μήνυμά της για το GNTM στο Instagram

Επανέκτησε τον λογαριασμό της μετά από επίθεση από χάκερς

Δείτε βίντεο από το GNTM όπου η Μέγκι μιλούσε κατά της Άννας

Υπήρξε μία από τις πολυσυζητημένες παίκτριες του GNTM, λόγω και της κόντρας της με την Εύη Ιωαννίδου. 

Όπως έγινε γνωστό, χάκερς παραβίασαν τον λογαριασμό της κι έτσι σήμερα, το μεσημέρι της Δευτέρας, μετά από αρκετούς μήνες, το μοντέλο κατάφερε να κάνει την πρώτη του ανάρτηση, όπου ευχαριστεί το κοινό που τη στήριξε, αλλά και τους κριτές του GNTM.

Δεν παρέλειψε βέβαια να αναφερθεί και σε όσα αποκόμισε από τη συμμετοχή της στο παιχνίδι.

Όπως έγραψε:
"Αγαπημένοι μου είμαι πίσω, σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για όλη τη στήριξη❤️❤️ το ευχαριστώ είναι λίγο !!! Το GNTM , ένα από τα πιο όμορφα ταξίδια για μένα ήταν μια εμπειρία ζωής, που ποτέ δεν φανταζόμουν !
Τελικά ίσως τα πιο όμορφα ταξίδια είναι και τα πιο δύσκολα 🤷🏻♀️❤️Αλλά το απόλαυσα και Παλεψα με τον εαυτό μου ξεπέρασα και μένα την ίδια και δοκίμασα τα όρια μου ! 
Κατάλαβα ότι αγαπάω το χώρο της μόδας πιο πολύ και αυτό με κράτησε μέσα σε αυτό το όμορφο ταξίδι ! Τελικά αν υπάρχει αγάπη γι΄αυτό που κάνουμε και προσπάθεια μπορούμε να πετύχουμε πολλά περισσότερα από όσα φανταζόμαστε και εμείς οι ίδιοι ! 
Το μάθημα μου; Να μην το βάζω κάτω ! 
Αυτό να κάνετε και εσείς για οτιδήποτε κάνετε στις ζωές σας ! 
Σήμασια δεν έχει ο προορισμός αλλά το ταξίδι ! 
Το ευχαριστώ είναι λίγο μπροστά στη αγάπη σας ! ❤️🙏🏼🙏🏼🙏🏼
Θέλω να ευχαριστώ για τη στήριξη αυτών των ανθρώπων που ήταν δίπλα μου και με πίστεψαν @skoulos@ilianapapageorgiou @vickykaya_@angelosbratis @elena_hristopoulou@genevievevv !❤️❤️❤️"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Αγαπημένοι μου είμαι πίσω , σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για όλη τη στήριξη❤️❤️ το ευχαριστώ είναι λίγο !!! Το GNTM , ένα από τα πιο όμορφα ταξίδια για μενα ήταν μια έμπειρία ζωής που ποτέ δεν φανταζόμουν ! Τελικά ίσως τα πιο όμορφα ταξίδια είναι και τα πιο δύσκολα 🤷🏻‍♀️❤️Αλλά το απόλαυσα και Παλεψα με τον εαυτό μου ξεπέρασα και μένα την ίδια και δοκίμασα τα όρια μου ! Κατάλαβα ότι αγαπάω το χώρο της μόδας πιο πολύ και αυτό με κράτησε μέσα σε αυτό το όμορφο ταξίδι ! Τελικά αν υπάρχει αγάπη γιαυτο που κάνουμε και προσπάθεια μπορούμε να πετύχουμε πολλά περισσότερα από όσα φανταζόμαστε και εμείς οι ίδιοι ! Το μάθημα μου; Να μην το βάζω κάτω ! Αυτό να κάνετε και εσείς για οτιδήποτε κάνετε στις ζωές σας ! Σήμασια δεν έχει ο προορισμός αλλά το ταξίδι ! Το ευχαριστώ είναι λίγο μπροστά στη αγάπη σας ! ❤️🙏🏼🙏🏼🙏🏼 Θέλω να ευχαριστώ για τη στήριξη αυτών των ανθρώπων που ήταν δίπλα μου και με πίστεψαν @skoulos @ilianapapageorgiou @vickykaya_ @angelosbratis @elena_hristopoulou @genevievevv !❤️❤️❤️ _________________• #teamannaa #gntm2018 #annaamanatidou

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Anna Amanatidou (@anna_amanatidou) στις

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top