Ξέσπασαν σε κλάματα Σεφερλής και Γερμανού – Η Έλενα Τσαβαλιά η αιτία

Τα τρυφερά λόγια για τον σύζυγό της που συγκίνησαν

Για τον σύζυγό της, τον Μάρκο Σεφερλή, μίλησε η Έλενα Τσαβαλιά στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού και τα τρυφερά της λόγια έκαναν τον ηθοποιό, αλλά και την παρουσιάστρια να βουρκώσουν. 

«Ο Μάρκος μου χάρισε ότι πολυτιμότερο έχω στη ζωή μου, τον Χάρη. Είναι αυτός που μου έμαθε να βλέπω τη ζωή πιο χαρούμενα. Είναι αυτός που με έμαθε ότι γελάμε με την καρδιά μας στα εύκολα, αλλά και στα δύσκολα, τη στιγμή που σφίγγουμε τα δόντια πάλι γελάμε. Είναι αυτός που μου έμαθε τα πιο περίεργα “μαθηματικά”, ότι η αγάπη όταν μοιράζεται, πολλαπλασιάζεται. Είναι αυτός που προσπαθεί να μου μάθει ότι δουλεύουμε non stop, ότι δεν χρειαζόμαστε διακοπές, αλλά δεν θα μου το μάθει ποτέ. Και είναι αυτός για τον οποίο θα μπορούσα να μιλάω ώρες ατελείωτες, αλλά με δυο λόγια είναι ο άνθρωπος που του χρωστάω την ευτυχία μου», είπε η Έλενα Τσαβαλιά.

Ο Μάρκος Σεφερλής όπως ήταν αναμενόμενο έγινε κομμάτια από τα λόγια της συζύγου του, για την οποία είπε ότι τον αγαπάει πιο πολύ από ότι εκείνος αυτήν και του το δείχνει καθημερινά. 

Η Έλενα Τσαβαλιά εξομολογήθηκε επίσης ότι η πιο σημαντική στιγμή στην κοινή τους ζωή ήταν όταν ανακοίνωσε στον Μάρκο την εγκυμοσύνη της κι εκείνος, παρά το γεγονός ότι ήταν λίγο χρόνο μαζί, της είπε ότι θα κρατήσουν το παιδί. 

«Ήμασταν μαζί μόνο εννιά μήνες και είχαμε βγει και οι δύο από προσωπικές τρικυμίες, αλλά λειτούργησα με το ένστικτο και είπα ότι αυτό το παιδί μας το έστειλε ο θεός και θα το κρατήσουμε. Φυσικά δεν το μετάνιωσα. Έχουμε τον Χάρη μας που είναι ένα εξαιρετικό παιδί και δεχόμαστε συγχαρητήρια για τον χαρακτήρα του», είπε ο Μάρκος Σεφερλής. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top