Εβελίνα GNTM: Η κόρη της έγινε ενός! Η φωτογραφία που ανέβασε

Η κόρη της έχει ένα

Εβελίνα Σκίτσκο

Θεωρούταν φαβορί, αλλά τελικά κατέκτησε τη δεύτερη θέση κι έμεινε πίσω από την Ειρήνη Καζαριάν.

Η Εβελίνα Σκίτσκο που γνωρίσαμε μέσα από το GNTM εδώ και μερικές ημέρες έχει επιστρέψει στην κόρη της και δεν ξεκολλάει από εκείνη, προσπαθώντας να καλύψουν τον "χαμένο" χρόνο, όσο εκείνη βρισκόταν στο σπίτι του reality μόδας.

«Το παιδάκι μου είναι καλά. Έχει μεγαλώσει πάρα πολύ. Έχω πάθει σοκ. Είμαστε μαζί τώρα. Όταν την είδα για πρώτη φορά μετά από τόσο καιρό δεν έκλαψα. Αυτό είναι το περίεργο. Δεν το περίμενα ούτε εγώ. Επειδή δε με αναγνώρισε στην αρχή θύμωσα με τον εαυτό μου. Ήθελα λίγες ημέρες. Τα είχα βάλει με τον εαυτό μου. Αλλά με κατάλαβε από την πρώτη ώρα που την αγκάλιασα και με αισθάνθηκε. Και εκεί έγινα λίγο καλύτερα. Για δυο εβδομάδες δεν επικοινώνησα με κανέναν. Ήμουν κλεισμένη σπίτι μαζί της. Δεν ήθελα να δω κανέναν άλλον. Ήταν πολύ μεγάλο το διάστημα που έλειπα», είχε δηλώσει μάλιστα η 20χρονη για την πρώτη συνάντηση με την κόρη της.

Την Τετάρτη, η μικρή Αριάνα έκλεισε έναν χρόνο ζωής και η Εβελίνα δε θα μπορούσε να μη στήσει ένα μικρό πάρτι, το οποίο και μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους. Η όμορφη πρώην παίκτρια ετοίμασε στη μικρή μια εντυπωσιακή τούρτα γενεθλίων και την "ανέβασε" στα instastories.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top