GNTM: Χάκαραν το Instagram της Αμανατίδου - Το μήνυμά της

Τι συμβαίνει με τα ψεύτικα προφίλ;

Η στιγμή της αποχώρησής της από το GNTM

Πριν από λίγες ημέρες, άγνωστοι διέγραψαν το Instagram της Άννα Αμανατίδου, της κοπέλας που ξεχώρισε μέσα από το GNTM.

Την αποκάλυψη έκανε η αδελφή της, Έλενα, η οποία είχε γράψει: «Από την πρώτη κιόλας μέρα στην audition του GNTM ξεκίνησαν οι “εντάσεις” γύρω από το πρόσωπο της αδερφής μου!

Μια από την κριτική επιτροπή… και στη συνέχεια από διάφορες συμπεριφορές κοριτσιών μέσα αλλά και ΕΞΩ από το σπίτι του GNTM. Αυτές τις μέρες ήρθαν στα χέρια μου και κάτι ψεύτικα δημοσιεύματα (ας μην εμβαθύνω περισσότερο). Τώρα, παραβιάζουν τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και της διαγράφουν το προφίλ.

GNTM: Το μήνυμα της Ελένης Μενεγάκη στα κορίτσια

Μπορώ να καταλάβω ότι ο καθένας έχει τη δική του άποψη και τη δική του κριτική. Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι γιατί τόση φασαρία; Τόση κακία; Ποιον ενόχλησε τέλος πάντων; Σε λίγο καιρό όλα αυτά θα είναι παρελθόν που κανείς δεν θα θυμάται. Αλλά η ποιότητα του ανθρώπου δεν αλλάζει!! Αννούλα δείξε δύναμη και φτάσε όπου μπορείς, ήδη είσαι κερδισμένη από εμπειρίες!!! Σ’ αγαπάμε, πάντα δίπλα σου».

Η Άννα συνεχίζει να μην έχει πάρει πίσω τον προσωπικό της λογαριασμό και με αφορμή ότι διάφορα προφίλ με το όνομά της δημιουργούνται συνεχώς, θέλησε μέσω ανάρτησής της, να καλέσει τους διαδικτυακούς της φίλους στο Facebook να κάνουν αναφορά.

«Καλησπέρα σας. Είναι ο μόνος τρόπος να σας ενημερώσω, ότι δεν έχω κάνει καινούργιο προφίλ!! Αν μπορείτε κάντε αναφορά αυτά τα δυο για να κλείσουν! Αν κάνω καινούργιο θα σας ενημερώσω. Ευχαριστώ εκ των προτέρων», έγραψε χαρακτηριστικά η Άννα Αμανατίδου.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top