Ο Ηλίας Βρεττός στο star.gr:«Aισθάνομαι ότι δε χωράει ο έρωτας στη ζωή μου»

Ο τραγουδιστής μίλησε για τη νέα του ζωή μετά το ατύχημα και τις επιτυχίες

Αισιόδοξος, ανανεωμένος και πιο κατασταλαγμένος από ποτέ είναι ο Ηλίας Βρεττός, ο οποίος έδωσε συνέντευξη στο star.gr και μίλησε για τις σημαντικές αλλαγές στη ζωή του μετά το ατύχημα που είχε, για την τεράστια επιτυχία που σημειώνουν τα τραγούδια του και οι εμφανίσεις του στη νυχτερινή Αθήνα.

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης σχεδόν έναν χρόνο μετά το τροχαίο που είχε ανήμερα της Καθαράς Δευτέρας στην παραλιακή έχει αναθεωρήσει τα πάντα στη ζωή του και κάνει καινούργια αρχή.

«Το ατύχημα με βρήκε σε μια πολύ περίεργη φάση»

Αυτό που εξομολογήθηκε στο star.gr είναι ότι το ατύχημα τον βρήκε σε μια πολύ περίεργη φάση της ζωής του, όπου πνιγόταν με διάφορα θέματα. Όμως, το πιο σημαντικό που κέρδισε μετά από αυτή την περιπέτεια, όπως είπε, είναι η σχέση με τον αδελφό του, με τον οποίο ήρθε πιο κοντά. Ο Δημήτρης ζούσε στο εξωτερικό τα τελευταία 8 χρόνια και σήμερα έχει επιστρέψει στην Αθήνα.

Ο τραγουδιστής με τον αδελφό του

«Δουλεύουμε πλέον μαζί. Η οικογένειά μου είναι πιο δεμένη από ποτέ» είπε χαρακτηριστικά ο Ηλίας Βρεττός.

Η δύναμή του και οι μεγάλες αλλαγές στη ζωή του 

«Έχω αποφασίσει να μη συμβιβάζομαι με τίποτα και να κάνω ακριβώς αυτό που θέλω. Αυτή την περίοδο η προτεραιότητά μου είναι η δουλειά μου, η οποία μου δίνει μεγάλη χαρά. Εισέπραξα πολύ μεγάλη αγάπη από τον κόσμο λόγω αυτής της περιπέτειας. Ήταν μεγάλη δύναμη για μένα, που θέλω να την δώσω πίσω όσο γίνεται πιο δημιουργικά με μουσική».

Ωστόσο, το πιο βασικό που κέρδισε ήταν ο επαναπροσδιορισμός του εαυτού του.

«Κάποιος μου είχε πει ότι αν αφιερώναμε λίγα λεπτά μέσα στη μέρα μόνο για τον εαυτό μας θα ήμασταν πολύ διαφορετικοί. Εγώ δεν είχα απλά λίγα λεπτά, είχα 5 ολόκληρους μήνες. Να σκεφτώ τι έχω κάνει σωστό, τι λάθος, πώς θέλω να ζήσω... Όταν λοιπόν ξαναπάτησα στα πόδια μου έκανα ξεκαθαρίσματα, άλλαξα την καθημερινότητά μου, τον τρόπο ζωής μου»

Ο γνωστός τραγουδιστής εξομολογήθηκε ακόμα ότι: «Τις πρώτες μέρες στο νοσοκομείο δεν ήξερα καν αν θα καταφέρω να επιζήσω. Σε αυτή όμως την πιο δύσκολη φάση της ζωής μου δεν γκρίνιαξα ούτε για ένα δευτερόλεπτο. Και αυτό αισθάνομαι ότι ήταν κάτι που μου ήρθε από ψηλά, δεν ήταν ο Ηλίας που έδωσε δύναμη στον εαυτό του». 

Ο έρωτας στη ζωή του

Αυτή την περίοδο δεν είναι ερωτευμένος, αφού προσπαθεί να επανέλθει σε σωματικά και ψυχολογικά και να ξαναπατήσει γερά στα πόδια του. Όπως είπε χαρακτηριστικά: «Αισθάνομαι ότι δεν χωράει ο έρωτας στη ζωή μου».

Η απόκτηση του πτυχίου μετά από δέκα χρόνια 

Πριν από λίγες ημέρες πήρε το πτυχίο του στο τμήμα Μάρκετινγκ της ΑΣΟΕΕ και νιώθει πολύ περήφανος γι’ αυτό: «Στο 3ο έτος του Πανεπιστημίου ξεκίνησα επαγγελματικά να τραγουδάω και οι σπουδές πήγαν πίσω… Είχα να πατήσω στο Πανεπιστήμιο 10 χρόνια. Όταν με όλο αυτό που συνέβη βρέθηκα 5 μήνες σε ένα κρεβάτι και αυτά που έχανα εκείνη την περίοδο ήταν δεδομένα… έψαχνα να βρω τι μπορώ να κερδίσω μέσα από όλη αυτή την κατάσταση. Έτσι σκέφτηκα ότι ήταν μια μοναδική ευκαιρία να κάτσω να διαβάσω…»

Το νέο album «Σωστό Μου Λάθος» και η μεγάλη επιτυχία του «Φώναξέ Με»

Το ίδιο χρονικό διάστημα, κατά το οποίο εκείνος ανάρρωνε από το ατύχημα, το «Φώναξέ Με» ήταν no1 στο ραδιοφωνικό airplay για πέντε συνεχόμενες εβδομάδες και μέχρι σήμερα έχει ξεπεράσει τα 19 εκατομμύρια views στο YouTube.

«Σε μια περίοδο που ήμουν τελείως ανενεργός επαγγελματικά, το τραγούδι αυτό έκανε πολύ μεγάλη επιτυχία και αυτό με έκανε να νιώθω επίκαιρος, δημιουργικός και ζωντανός καλλιτεχνικά. Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο!» μας είπε χαρακτηριστικά.

Το νέο του album με τίτλο «Σωστό Μου Λάθος κυκλοφορεί από την Panik Platinum και περιλαμβάνει 15 τραγούδια, μεταξύ των οποίων τα ήδη γνωστά και αγαπημένα «Και Κάτι Ακόμη», «Μια Ιστορία», «Σου Απαγορεύω», «Κατάλαβέ Το» και «Ούτε Μέρα Μακριά Σου», καθώς και η μεγάλη επιτυχία «Φώναξέ Με». Προπομπό του album αποτέλεσε το «Η Αγάπη Μπορεί», που κυκλοφόρησε στα τέλη Σεπτέμβρη και ξεχώρισε από την πρώτη στιγμή, καθώς βρίσκεται σταθερά στο top20 του ελληνικού airplay chart και μετρά πάνω από 1,4 εκατομμύρια YouTube views.

Ο ίδιος, όμως, ταυτίζεται με το «Πιο δυνατός από ποτέ», όπως δήλωσε στο star.gr.

Ο Ηλίας Βρεττός αυτή την περίοδο εμφανίζεται στη σκηνή του Tokyo Theatre στο Γκάζι και σημειώνει τεράστια επιτυχία. Κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή ο διάσημος καλλιτέχνης ξεσηκώνει το κοινό με τις μεγαλύτερες επιτυχίες του! 

Της Τζωρτζίνας Γιαννοπούλου (ggiannopoulou@star.gr) 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top