Πασχάλης Τσαρούχας: Η σχέση του με την Παπαθωμά και η τηλεόραση

Ο ηθοποιός πρωταγωνιστεί στη θεατρική παράσταση "Γκιλοτίνα"

Ο Πασχάλης Τσαρούχας πρωταγωνιστεί στην θεατρική παράσταση «Γκιλοτίνα» στο θέατρο 4 εποχές του Γιάννη Μόρτζου, μαζί με την  Γιούλη Ζήκου, Γιάννη Πολιτάκη και Γιάννη Μόρτζο. Ένα ψυχογράφημα του σύγχρονου ανθρώπου της κρίσης και μια αγωνιώδης αναζήτηση ενός καλύτερου κόσμου, με φόντο τον έρωτα και την κοινωνική παρακμή.

Ο διάσημος ηθοποιός μιλάει αποκλειστικά στο star.gr «έξω από τα δόντια», όπως μας έχει συνηθίσει άλλωστε, καθώς είναι από τους καλλιτέχνες που είναι πάντα ειλικρινής, ευθύς, με ήθος και αξιοπρέπεια. 

Ο διάσημος ηθοποιός αποκαλύπτει τον λόγο που απέχει από την τηλεόραση τα τελευταία χρόνια και δε διστάζει να ρίξει τα βέλη του: «Δεν υπήρξα ποτέ "κομμάτι" της ελληνικής τηλεόρασης. Δεν είναι η τηλεόραση που θα έπρεπε να είχαμε, ίσως να είναι η τηλεόραση που αξίζουμε σαν κοινωνία, αλλιώς θα διεκδικούσαμε μια καλύτερη και ποιοτικότερη ελληνική τηλεοπτική πραγματικότητα.» και συνεχίζει λέγοντας «Δεν έβγαλα ποτέ πολλά λεφτά από την τηλεόραση, τα κανάλια έβγαζαν πολλά λεφτά, όχι εμείς.» 

Ο Πασχάλης Τσαρούχας εκτός από γνωστός ηθοποιός είναι από τους Έλληνες πολίτες που έχουν έντονες πολιτικές ανησυχίες. Όλοι θυμόμαστε τον ηθοποιό να προτάσσει τα «στήθη» του μπροστά, στηρίζοντας την Ζωή Κωνσταντοπούλου και την «Πλεύση Ελευθερίας», δηλώνοντας ότι θα είναι υποψήφιος βουλευτής. Σήμερα ο Πασχάλης Τσαρούχας, αποκαλύπτει στο star.gr ότι αποχώρησε από το πολιτικό κόμμα της Ζωής: «Δεν υπάρχει κανένας πλέον λόγος να είμαι εκεί. Δεν είναι για εμένα αυτό το πεδίο. Είμαι πολύ ειλικρινής και έντιμος για να ασχολούμαι με όλο αυτό.» 

Τέλος απαντάει για την πολύ καλή σχέση που έχει με την πρώην σύζυγό του Θεοφανία Παπαθωμά και τον Γρηγόρη Πετράκο, προτρέποντας όλους μας να γίνουμε οι πρωταγωνιστές της ζωής μας και όχι απλοί θεατές: «Αρκετά με θαυμάσατε για το θέμα με την Θεοφανία, ας γίνουμε ενεργητικοί άνθρωποι και ας πάψουμε να θαυμάζουμε.» 
 

Συνέντευξη: Bαγγέλης Καράλης 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top