Ιωάννα Σαρρή: Η πρώτη ανάρτηση μετά την αποχώρησή της από το GNTM

Τι έγραψε στα social media

Η φωτογραφία της δεν κατάφερε να εντυπωσιάσει τους κριτές κι έτσι από το βράδυ της Τρίτης η Ιωάννα Σαρρή δε συνεχίζει την πορεία της στο ριάλιτι μόδας.

GNTM: Αποχώρησε η Ιωάννα Σαρρή

Λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση της αποχώρησής της από το GNTM 2018, μάλιστα, έκανε την πρώτη της ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Ένα πολύ όμορφο αλλά και ιδιαίτερο ταξίδι σήμερα έφτασε στο τέλος του .. Ήταν ένα ταξίδι που με γέμισε εμπειρίες, με έκανε πιο δυνατή, μου έδωσε την ευκαιρία να γνωρίσω πολύ όμορφους ανθρώπους αλλά και να κυνηγήσω ένα από τα μεγαλύτερα μου όνειρα.. Σας ευχαριστώ ξεχωριστά όλους σας για την τεράστια αγάπη, στήριξη και δύναμη που μου χαρίσατε και συνεχίζετε να μου χαρίζετε .. Τα μηνύματα σας είναι τόσο όμορφα και μου δίνουν απίστευτη χαρά να συνεχίσω .. Πολλά όμορφα πράγματα έρχονται και πρέπει να είμαστε περήφανοι για τους εαυτούς μας γιατί οτιδήποτε περισσότερο από την προηγούμενη μας μέρα καταφέρνουμε, είναι μια νίκη. Σας αγαπώ πολύ, τώρα ξεκινούν όλα», έγραψε η 21χρονη στη λεζάντα της φωτογραφίας της από το ριάλιτι μόδας που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ένα πολύ όμορφο αλλά και ιδιαίτερο ταξίδι σήμερα έφτασε στο τέλος του .. Ήταν ένα ταξίδι που με γέμισε εμπειρίες , με έκανε πιο δυνατή, μου έδωσε την ευκαιρία να γνωρίσω πολύ όμορφους ανθρώπους αλλα και να κυνηγήσω ένα από τα μεγαλύτερα μου όνειρα.. Σας ευχαριστώ ξεχωριστά όλους σας για την τεράστια αγάπη, στήριξη και δύναμη που μου χαρίσατε και συνεχίζετε να μου χαρίζετε .. Τα μηνύματα σας είναι τόσο όμορφα και μου δίνουν απιστευτη χαρά να συνεχίσω .. Πολλά όμορφα πράγματα έρχονται και πρέπει να είμαστε περήφανοι για τους εαυτούς μας γιατί οτιδήποτε περισσότερο από την προηγούμενη μας μέρα καταφέρνουμε, είναι μια νίκη Σας αγαπώ πολύ, τώρα ξεκινούν όλα .. #gntm2018

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ιωάννα Σαρρή (@iwanna_sarri) στις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top