Φωτογραφία όλο υπονοούμενο! Ο Σεφερλής αγκαλιά με τον… Πινόκιο

Τι έγραψε ο ηθοποιός στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram

Δείτε τι ανέφερε η επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε ο Μάρκος Σεφερλής

Ο «πόλεμος» που ξέσπασε ανάμεσα στον Μάρκο Σεφερλή και τις «Θεατρικές Σκηνές» μετά από την ακύρωση της παράστασης «Ζητείται Ψεύτης» καλά κρατεί. Ο ηθοποιός, δίνοντας συνέχεια στη διένεξη αυτή ανέβασε στον λογαριασμό του στο Instagram μια φωτογραφία όλο νόημα με πολλούς αποδέκτες. 

Στη φωτογραφία αυτή, ο Μάρκος Σεφερλής ποζάρει χαμογελαστός αγκαλιά με τον… Πινόκιο, ενώ στη λεζάντα της φωτογραφίας έγραψε:

 

 

«Κι όμως αγαπημένε μου Πινόκιο, τα πιο μεγάλα ψέματα δεν τα έχεις πει εσύ! Ξέρεις όμως πολύ καλά ότι στο τέλος λάμπει πάντα η αλήθεια».

Μάρκος Σεφερλής: Η επίσημη απάντηση για το τέλος του «Ζητείται Ψεύτης»!

Μάρκος Σεφερλής: Ματαιώνεται η νέα του παράσταση - Τι έγινε

Όταν ανακοινώθηκε η ακύρωση της πολυαναμενόμενης παράστασης στο Παλλάς, οι «Θεατρικές Σκηνές» στην ανακοίνωσή τους ανέφεραν ότι η απόφαση αυτή ελήφθη για λόγους που εκφεύγουν της σφαίρας επιρροής και ευθύνης τους.

Πληροφορίες ανέφεραν ότι οι λόγοι της ακύρωσης είχαν να κάνουν με πρωταγωνιστές της παράστασης, οι οποίοι τελευταία στιγμή προέβαλαν παράλογες απαιτήσεις που δεν είχαν συμφωνηθεί.

Στη συνέχεια, η Κατερίνα Γκαγκάκη, από την πλευρά των «Θεατρικών Σκηνών» μίλησε ανοιχτά και αποκάλυψε ότι η παράσταση ακυρώθηκε γιατί ο Μάρκος Σεφερλής που θα πρωταγωνιστούσε εμφανίστηκε με νέες αξιώσεις που δεν είχαν συμφωνηθεί εξ αρχής. 

Ο ηθοποιός απάντησε με μια σκληρή ανακοίνωση και από ότι φαίνεται ο «πόλεμος» αυτός θα έχει συνέχεια. 
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top