Γιώργος Καπουτζίδης: Στην κάμερα ποιας εκπομπής αρνήθηκε να μιλήσει

Ποιον χαρακτήρισε ομοφοβικό;

Ο Γιώργος Καπουτζίδης έδωσε το «παρών» το βράδυ της Δευτέρας στην πρεμιέρα της νέας παράστασης του Αργύρη Αγγέλου «Ο Συλλέκτης» στη Χαλκίδα. 

«Με την κριτική γενικότερα έχω μια κακή σχέση. Δε καταλαβαίνω τη χρησιμότητα της κακής κριτικής. Η κοσμοθεωρία μου δεν έχει αλλάξει, είναι η ίδια, αυτό που έχει αλλάξει πλέον είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορώ πλέον να την εκφράζω…. Μπορούμε να κάνουμε πλάκα όταν έχουμε φτάσει στο στάδιο της αποδοχής, του σεβασμού και της εκτίμησης. Εμείς δεν έχουμε δείξει ούτε σεβασμό ούτε εκτίμηση. Αν δείχναμε μετά να κάναμε και πλάκα» δήλωσε στην κάμερα του «Ευτυχείτε».

Μετά την προβολή του βίντεο η Κατερίνα Καινούργιου αναφέρθκηε στο παρασκήνιο πίσω από αυτό το ξέσπασμα. Ο Γιώργος Καπουτζίδης αρνήθηκε να μιλήσει στην κάμερα του «Happy Day» γιατί είπε ότι υπάρχει ένα άτομο στο πάνελ της εκπομπής που κάνει ομοφοβικά σχόλια.

«Ο Γιώργος Καπουτζίδης εκτός από τον Δημήτρης Ουγγαρέζο τα είχε βάλει και με την Τίνα Μεσσαροπούλου μέσω μιας ανάρτησής του ως απάντηση στη δήλωση της Τίνας Μεσσαροπούλου στις δηλώσεις πως εκείνος ήθελε να τη διώξει από το Mega όπου εργάζονταν τότε και οι δύο», θύμισαν στην τηλεοπτική παρέα οι αδερφές Ράντη.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top