Τόνια Σωτηροπούλου-Κωστής Μαραβέγιας:Συγκατοίκηση για το ερωτευμένο ζευγάρι

Έκαναν το πρώτο μεγάλο βήμα στη σχέση τους

Συγκατοίκηση για Μαραβέγια και Σωτηροπούλου

Η Τόνια Σωτηροπούλου και ο Κωστής Μαραβέγιας αποφάσισαν να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους.

Η ηθοποιός και ο τραγουδοποιός μετακόμισαν στο νέο τους σπίτι στην περιοχή του Μετς. Με το που επέστρεψαν από τις διακοπές τους, σύμφωνα με δημοσίευμα της Reallife, άρχισαν να βάζουν σε κούτες τα πράγματα που είχαν ο καθένας στο δικό του σπίτι και μπήκαν στο νέο τους όμορφο σπίτι που θα στεγάσει τον έρωτά τους.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, τα άτομα από το φιλικό τους περιβάλλον δηλώνουν ότι ο καλλιτέχνης «Είναι τόσο πολύ ερωτευμένος με την Τόνια, που δεν θέλει να λείπει στιγμή από το πλευρό της! Γι’ αυτό, άλλωστε, έκανε επιλεκτικές συναυλίες, για να έχει τον χρόνο να ταξιδεύει μαζί της. Πρώτη φορά τον έχουμε δει τόσο παθιασμένο με κάποια!».

Ωστόσο, διευκρίνισαν πως δεν έχει γίνει κάποια πρόταση γάμου ή αρραβώνας, όπως γράφτηκε.

«Οι δυο τους περνούν τέλεια μαζί, και βλέπουν πολύ σοβαρά τη σχέση τους, γι’ αυτό και αποφάσισαν να συγκατοικήσουν. Είναι ζευγάρι εδώ και περίπου εννιά μήνες και η τριβή της καθημερινότητας είναι ένα… test drive, για το επόμενο βήμα, που δεν είναι άλλο από την επισημοποίηση της σχέσης τους», δήλωσε χαρακτηριστικά άτομο από το περιβάλλον τους, χωρίς να αποκλείει το ενδεχόμενο να τους δούμε να παντρεύονται το επόμενο καλοκαίρι.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top