Κόνι Μεταξά σε follower: «Δείξε μας τον καλλίγραμμο κ*λο σου φιλενάδα»

H απάντηση της σε αρνητικό σχόλιο που δέχτηκε για τα οπίσθιά της

Κόνι Μεταξά

Τη δική της απάντηση σε follower της στα social media που σχολίασε αρνητικά τα οπίσθιά της, έδωσε η Κόνι Μεταξά, με ένα… αποστομωτικό σχόλιο.

Η κόρη του Λευτέρη Πανταζή και της Ζώζας Μεταξά, έχει ένα από τα πιο επιτυχημένα Instagram profiles, ενώ τον τελευταίο καιρό έχει ανοίξει και δικό της κανάλι στο You Tube.

Κόνι Μεταξά: Ποζάρει με μπικίνι και δείχνει ότι έχει κυτταρίτιδα

Σε ένα video λοιπόν από τα πολλά που έχει ανεβάσει, δέχτηκε αρνητικό σχόλιο για την εμφάνισή της και για τα οπίσθιά της.

Συγκεκριμένα μια κοπέλα έγραψε: «Την είδα από κοντά. Είναι 1,52 ειλικρινά όμως! Δεν είναι τόσο εντυπωσιακή όσο φαίνεται δυστυχώς. Γιατί εγώ φαντασθείτε την θεωρούσα ειδωλάρα και εκτός αυτού ..έχει μια αηδία πίσω στον κ@λο της ..λίγο πιο κάτω είναι πρησμένη».

Η Κόνι Μεταξά αναδημοσίευσε το συγκεκριμένο σχόλιο, απαντώντας της:

«Δείξε μας τον καλλίγραμο κ*λο σου φιλενάδα».

Κόνι Μεταξά

Να σημειώσουμε πως στο παρελθόν η ίδια η Κόνι Μεταξά πολλές φορές δεν έχει διστάσει να «τσαλακώσει» την εικόνα της, δείχνοντας τόσο την κυτταρίτιδά της, όσο και την πραγματική εικόνα των οπισθίων της.

Κόνι Μεταξά

Μάλιστα πριν καιρό, είχε ανεβάσει μια αρετουσάριστη φωτογραφία των οπισθίων της, όπου έδειχνε τις ατέλειές της, λέγοντας:

«Δεν έχω διστάσει ξανά τόσο πολύ να δημοσιεύσω μια φωτογραφία. Πρέπει να παραδεχτώ ότι αισθάνομαι εξαιρετικά ντροπιασμένη γι ‘αυτό, αλλά θύμωσα που είμαι υποκρίτρια κι έτσι έπεισα τον εαυτό μου να το κάνω. Δεν αγαπώ το σώμα μου, προσπαθώ πραγματικά σκληρά, αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν το κάνω. Αντιμετώπισα διατροφικές διαταραχές για μεγάλο χρονικό διάστημα και έβλαψα σώμα και μυαλό. Ο λόγος για τον οποίο προτρέπω τους ανθρώπους να αρχίσουν να αγαπούν το σώμα τους δεν προέρχεται από μια θέση αυτοπεποίθησης, αλλά από μια θέση φόβου και ελπίδας ότι μέσω αυτών θα αρχίσω να αγαπάω τον εαυτό μου και ότι η δύναμή τους θα μου δώσει δύναμη. Έτσι δείχνουν τα οπίσθιά μου κυρίες και κύριοι, ελπίζω να σας αρέσουν».


 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top