Πέθανε η Μις Υφήλιος Chelsi Smith σε ηλικία 45 ετών

Το τελευταίο διάστημα έδινε «μάχη» με τον καρκίνο

Πέθανε η Μις Υφήλιος 1995 Chelsi Smith

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε η είδηση του θανάτου της Μις Υφήλιος 1995 Chelsi Smith, η οποία απεβίωσε τα ξημερώματα της Δευτέρας ύστερα από χρόνια μάχη που έδινε με τον καρκίνο του ήπατος, σε ηλικία 45 ετών.

Η Chelsi Smith είχε αναδειχθεί πρώτα Μις Τέξας, στη συνέχεια κέρδισε τον διαγωνισμό για Μις ΗΠΑ και έφτασε ως το τέλος της διαδρομής με το να γίνει Μις Υφήλιος για το 1995.

Μάλιστα, ήταν η πρώτη μιγάς που είχε καταφέρει κάτι τέτοιο στην Αμερική. Στη συνέχεια της ζωής της, όταν τέλειωσε με το μόντελινγκ, ασχολήθηκε και με την υποκριτική και με το τραγούδι.

Σύμφωνα με το TMZ, η κηδεία της δεν θα γίνε σύντομα, με την οικογένεια να σχεδιάζει τελετή για να την αποχαιρετήσουν δημόσια όσοι την γνώριζαν στις αρχές Οκτώβρη, στο Χιούστον.

Η ανακοίνωση της οικογένειας

«Η Chelsi ήταν η αγαπημένη μας κόρη, ανιψιά και φίλη. Θα μας λείψει το μεταδοτικό της γέλιο, το πάθος της για ζωή και το ελεύθερο πνεύμα της. Πάντοτε εκτιμούσε την έκφραση της αγάπης και της καλής θέλησης από τους ανθρώπους σε κάθε σημείο του κόσμου και από κάθε μονοπάτι της ζωής.»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top