Ελισάβετ Μουτάφη- Μάνος Νιφλής: Σήμερα ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας!

Η φωτογραφία και το τραγούδι της νύφης λίγες ώρες πριν τον γάμο

Ξεχωριστή είναι η σημερινή ημέρα για την Ελισάβετ Μουτάφη και τον Μάνο Νιφλή, αφού θα ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου.

Το ερωτευμένο ζευγάρι θα παντρευτεί σήμερα στην εκκλησία Μεταμόρφωσης του Σωτήρος στο Εμπορειό της Σαντορίνης και θα έχει μάλιστα 5 κουμπάρους.

Κουμπάροι του ζευγαριού θα είναι: η φίλη της νύφης Μαρίνα Ασλάνογλου μαζί με τον σύζυγό της, δικηγόρο Δημοσθένη Πέππα, ο cast director Άκης Γουζουρλίδης και οι δικηγόροι και φίλοι του γαμπρού Σπύρος Δήμας και Βάσια Καπερνάρου.

Οι δυο κόρες του δημοσιογράφου από τον πρώτο του γάμο θα είναι τα δυο παρανυφάκια, ενώ οι καλεσμένοι θα είναι γύρω στα 100 άτομα. Μετά το μυστήριο θα ακολουθήσει πάρτι στο «Sea Side by Notos».

Το νυφικό θα είναι δια χειρός του θείου της ηθοποιού, Μάκης Τσέλιου και της μητέρας της νύφης, Φιλομήλας, η οποία είναι το δεξί χέρι του σχεδιαστή. Και το γαμπριάτικο κοστούμι, που θα είναι σε αποχρώσεις του μπλε, θα σχεδιαστεί από τον Μάκη Τσέλιο, ενώ έχει αναλάβει να ντύσει και τους κουμπάρους του ζευγαριού. Και οι μπομπονιέρες θα έχουν την υπογραφή του και αναμένεται να έχουν νησιώτικες αναφορές.

Πριν από λίγες ώρες, η ηθοποιός δημοσίευσε μια φωτογραφία στο λογαριασμό της στο Instagram από το δωμάτιο του ξενοδοχείου που διαμένει, ευχόμενη στους διαδικτυακούς της φίλους «Καλό μήνα» με το hashtag «Η ημέρα του γάμου μου».

Ωστόσο, το βράδυ της Παρασκευής, πραγματοποιήθηκε και το pre-wedding party του ζευγαριού.

Μάλιστα, η πολύ καλή φίλη και κουμπάρα της νύφης ανέβασε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου τις βλέπουμε να τραγουδούν.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top