H sexy εμφάνιση της Markle που θύμισε Νταϊάνα και το τραγούδι του Harry!

Έσπασε το πρωτόκολλο του Buckingham

Η Meghan Markle τόλμησε να "σπάσει" το πρωτόκολλο των ανακτόρων και να εμφανιστεί σε επίσημη εκδήλωση με μίνι φόρεμα. Ωστόσο όλοι θαύμασαν τα καλογυμνασμένα πόδια της.

Το ντεκολτέ βάθυνε, το μήκος του φορέματος ανέβηκε πάνω από το γόνατο και η δούκισσα του Σάσεξ έκανε την πρώτη της....πριγκιπική ατασθαλία.

Έσπασε το πρωτόκολλο του Buckingham, το οποίο απαγορεύει τα προκλητικά ρούχα στις επίσημες εμφανίσεις των γαλαζοαίματων.

H Meghan επέλεξε να φορέσει ένα μίνι μαύρο tuxedo dress του καναδικού brand Judith & Charles, το οποίο κόστισε 364 ευρώ και ανέδειξε τα καλλίγραμμα πόδια της. Το look συμπλήρωσαν μαύρες γόβες και clutch στην ίδια απόχρωση.

Μάλιστα, κάποιοι τόνισαν ότι στιλιστική της έμπνευση αποτελεί η πριγκίπισσα Νταϊάνα...

Το ερωτευμένο ζευγάρι παρέκκλινε κι άλλο από το πρωτόκολλο στο θέατρο Victoria Palace του Λονδίνου όπου βρέθηκε για να παρακολουθήσει το μιούζικαλ Hamilton για φιλανθρωπικό σκοπό.

Οι νεόνυμφοι απαθανατίστηκαν στο φουαγιέ του θέατρου, να αγγίζονται στα χέρια, παρά το βασιλικό πρωτόκολλο, το οποίο προτιμά τα βασιλικά ζευγάρια να αποφεύγουν τις τρυφερότητες δημοσίως.

Το τραγούδι του Harry

Χωρίς ενδοιασμό ο πρίγκιπας Harry ανέβηκε στη σκηνή και τραγούδησε...

Το ειρωνικό είναι ότι ο τυραννικός μονάρχης Γεώργιος III, πρόγονος του πρίγκιπα Harry ερμηνεύει το κομμάτι αυτό στο μιούζικαλ.

 


Δείτε εδώ ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top