BO: Το σχόλιο για τη Σπυροπούλου και γιατί θα έλεγε ναι σε έναν γάμο

Είναι single ή όχι;

Bo: Για Σπυροπούλου και έναν δεύτερο γάμο

Τα σχόλιά του για το φετινό Survivor, την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έκανε ο Bo, ο οποίος παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό People.

Μάλιστα, ο καλλιτέχνης αναφέρθηκε και στην προσωπική του ζωή αποκαλύπτοντας τον λόγο που θα ήθελε να παντρευτεί για δεύτερη φορά.

BO: Αποκάλυψε τον λόγο που είπε ''ναι'' στο Survivor

Ακολουθεί ένα μικρό απόσπασμα της συνέντευξης:

Πώς είδες το φετινό Survivor;
Το είδα τρεις φορές αλλά μετά δεν το ξαναείδα, παρόλο που είχα δηλώσει ότι θα το παρακολουθήσω. Είδαμε την έναρξη με τα παιδιά –είχαμε μαζευτεί στο σπίτι του Χρανιώτη– αλλά δεν μας συγκίνησε ιδιαίτερα. Ήταν περίεργο συναίσθημα. Σαν να πήγε ξαφνικά ένας ξένος στο χωριό σου.
Πώς σου φάνηκε το αποτέλεσμα του παιχνιδιού;
Πίστευα ότι θα κερδίσει η Κατερίνα Δαλάκα. Ήταν δυναμική, καλή στα αγωνίσματα, αυθεντική και είδα αληθινές αντιδράσεις. Μπορεί να μη μας αρέσει, αλλά μια αληθινή αντίδραση τη σέβομαι και την εκτιμώ.

Για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, που πήρε μέρος στο παιχνίδι, τι γνώμη έχεις;
Μου άρεσε που πήγε. Ήταν κάτι έξω από τα νερά της και σίγουρα ήταν το πιο διάσημο πρόσωπο του παιχνιδιού. Αυτή έκανε την τεράστια διαφορά από όλους. Μια κοπέλα, παρουσιάστρια, που από τα σαλόνια πήγε εκεί που πήγε και μπράβο της. Το προφίλ που έδειξε ήταν πολύ ωραίο. Της έκανε καλό το παιχνίδι, τη συμπάθησε και ο κόσμος. Έδειξε μια καλή πλευρά. Όταν σε βλέπουν σε αυτή τη δύσκολη κατάσταση όλη την ημέρα και σε συμπαθήσουν, στην κανονική ζωή μπορεί να σε αγαπήσουν κιόλας. Και εκείνη βγήκε συμπαθής.

Είχες παντρευτεί μια φορά στα 25 σου. Σήμερα θα το επαναλάμβανες;
Σίγουρα, γιατί θέλω να κάνω παιδιά, και πάρα πολύ μάλιστα.

Έχεις σχέση αυτή την περίοδο;
Όχι. Το ξέρω πως είμαι κάπως δύσκολος και περίεργος. Με το που θα δω κάτι που δεν μου αρέσει θα φύγω. Δεν θεωρώ ότι έχω πολύ χρόνο να φτιάχνω ανθρώπους κι αν δεν μου βγει να έχουν περάσει τα χρόνια. Αλλά πιστεύω στον Θεό, ό,τι είναι γραμμένο θα σου έρθει εκεί που δεν το περιμένεις.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top