Στην Τήνο κάνει διακοπές ο νικητής του Survivor, Ηλίας Γκότσης

Ο φακός του star.gr τον πέτυχε σε γνωστή παραλία του νησιού

Ηλίας Γκότσης

Στην Τήνο βρίσκεται ο νικητής του Survivor 2, Ηλίας Γκότσης με τους φίλους του!

Ο φακός του star.gr τον πέτυχε σε γνωστή παραλία του νησιού, στον Άγιο Ρωμανό, να απολαμβάνει τον ήλιο και την θάλασσα μαζί με την παρέα του.

Πολλοί έσπευσαν να του ζητήσουν να φωτογραφηθούν μαζί του και εκείνος δεν αρνήθηκε σε κανέναν…

Βέβαια  ο Ηλίας Γκότσης δεν βρίσκεται στο νησί μόνο για διασκέδαση, καθώς ο ίδιος είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή του πως θα επισκεφτεί την Τήνο φέτος τον Αύγουστο. Κι αυτό γιατί είχε κάνει τάμα πριν φύγει για τον Άγιο Δομίνικο. Έτσι ο νικητής του Survivor όπως είχε υποσχεθεί, θα ανέβει γονυπετής μέχρι την εκκλησία της Τήνου, μιας και αυτό ήταν ουσιαστικά το τάμα του.

«Τον φετινό Αύγουστο θα πάω διακοπές σίγουρα στην Τήνο γιατί έχω κάνει τάμα. Θα ανέβω γονυπετής μέχρι την εκκλησία της Τήνου, γιατί αυτό είναι ουσιαστικά το τάμα μου. Πριν μπω στο παιχνίδι είχα πει “αν τελειώσει και γυρίσω υγιής από όλο αυτό, θα επισκεφθώ στα γόνατα την Παναγία της Τήνου” και ευτυχώς όλα πήγαν καλά και ήρθε η ώρα τώρα να εκπληρώσω το τάμα μου. Δεν σκέφτομαι αν θα με κοιτάνε περίεργα ή θα με τραβήξουν φωτογραφία εκείνη την ώρα, δεν νομίζω ότι είναι ντροπή αυτό που θέλω να κάνω», είχε αναφέρει ο ίδιος σε συνέντευξή του στο Down Town.
 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top