Στην Κέρκυρα για διακοπές είναι ο Εμίρης του Κατάρ με το πλωτό του παλάτι

Αξίας 300 εκατομμυρίων δολαρίων

Στην Κέρκυρα για διακοπές βρίσκεται ο Εμίρης του Κατάρ ο οποίος έφθασε στο νησί με το πλωτό του παλάτι αξίας 300 εκατομμυρίων δολαρίων.

Το σουπερ γιοτ «Κατάρα» εχει μήκος 124 μέτρα διαθέτει 7 καταστρώματα, χώρο προσγείωσης ελικοπτέρων και υποβρύχιο ενώ η αξία του υπολογίζεται στα 300 εκατ. δολάρια και θεωρείται ένα από τα ακριβότερα του κόσμου.

Με αυτό το ..απλό και λιτό γιοτ ο  εμίρης του Κατάρ Χαμάντ μπιν Χαλιφά αλ Θανί απολαμβάνει τις διακοπές στην Κέρκυρα. Έχει επιλέξει για τη διαμονή του ένα από τα πιο χλιδάτα ξενοδοχεία του νησιού το οποίο  ανήκε στον Ωνάση και πλέον είναι ιδιοκτησίας του Σεϊχη.

Στις διακοπές του φυσικά πάντα τον ακολουθεί η εκθαμβωτική σύζυγός του η οποία θεωρείται μια από τις ωραιότερες γυναίκες του κόσμου και βρίσκεται ανάμεσα στις 80 ισχυρότερες . Λατρεύει το Ιόνιο όπως και ο σεΐχης και οι διακοπές τους στη χώρα μας  βρίσκονται πάντα στο πρόγραμμα τους.

Η μεγαλύτερη αδυναμία και των δύο είναι η χλιδή .Το παλάτι τους στο Κατάρ  είναι ενδεικτικό. Δεν υπάρχει γωνιά χωρίς χρυσό.

Δείτε εδώ ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top