Μαραβέγιας: Διαθέτει έσοδα συναυλιών στους πυρόπληκτους της Αττικής

Όσα ανέφερε σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο καλλιτέχνης

ανακοίνωση Κωστής Μαραβέγιας έσοδα συναυλιών πυρόπληκτους Αττικής

Τα έσοδα τριών συναυλιών που αναβλήθηκαν και έχουν επαναπρογραμματιστεί θα δώσει ο Κωστής Μαραβέγιας, ως ελάχιστη ένδειξη συμπαράστασης στις ανεπανόρθωτες απώλειες που υπέστησαν.

Σύμφωνα με όσα διευκρίνισε ο ίδιος στην ανακοίνωση που εξέδωσε, πρόκειται για τις συναυλίες στη Ρόδο (2/8), το Λουτράκι (17/8) και τη Χαλκίδα (30/8), τα έσοδα από τις οποίες θα κατατεθούν στον επίσημο λογαριασμό του Δήμου Ραφήνας – Πικερμίου που ανοίχτηκε ειδικά για τους πληγέντες.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση:

«Αγαπημένοι μου τα έσοδα και των τριών αναβληθεισών συναυλιών με νέες ημερομηνίες στη Ρόδο 2/8, Λουτράκι 17/8 και Χαλκίδα 30/8 θα διατεθούν υπέρ των πληγέντων συνανθρώπων μας ως ελάχιστη ένδειξη συμπαράστασης στις ανεπανόρθωτες απώλειες που υπέστησαν.

Ευχή να μην μας ξαναβρεί τέτοια συμφορά, καμία πια ολιγωρία και καθυστέρηση σε τέτοιου είδους ακραία φαινόμενα αλλά και απαίτηση πια από την Πολιτεία, κανένα καμένο δέντρο να μην μετατραπεί σε τούβλο και μπετόν.

Πενθούμε για τον φριχτό τρόπο που έφυγαν φίλοι, συμπολίτες, συνάνθρωποί μας από δίπλα μας».

 

 

 

Αγαπημένοι μου τα έσοδα και των τριών αναβληθεισών συναυλιών με νέες ημερομηνίες στη Ρόδο 2/8, Λουτράκι 17/8 και Χαλκίδα 30/8 θα διατεθούν υπέρ των πληγέντων συνανθρώπων μας ως ελάχιστη ένδειξη συμπαράστασης στις ανεπανόρθωτες απώλειες που υπέστησαν. Ευχή να μην μας ξαναβρεί τέτοια συμφορά, καμία πια ολιγωρία και καθυστέρηση σε τέτοιου είδους ακραία φαινόμενα αλλά και απαίτηση πια από την Πολιτεία, κανένα καμένο δέντρο να μην μετατραπεί σε τούβλο και μπετόν. Πενθούμε για τον φριχτό τρόπο που έφυγαν φίλοι, συμπολίτες, συνάνθρωποί μας από δίπλα μας.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Maraveyas (@maraveyas) στις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top