Αγγελική Δαλιάνη- Μάνος Παπαγιάννης: Η βάπτιση και το όνομα που θα πάρει ο γιος τους

Όσα αποκάλυψε η ηθοποιός

Δαλιάνη- Παπαγιάννης:Η βάπτιση και το όνομα του γιου τους

Ο γιος της Αγγελικής Δαλιάνη και του Μάνου Παπαγιάννη  είναι οκτώ μηνών και ο γονείς του έχουν προγραμματίσει το baby bloom για το τέλος του καλοκαιριού.

Το ζευγάρι επιθυµούσε να βαφτίσει νωρίτερα τον µικρό, όµως, λόγω των υποχρεώσεων στο θέατρο, αποφάσισε να µεταθέσει το µυστήριο. «Τη βάφτιση του µικρού θα την κάνουµε προς το τέλος του καλοκαιριού, ίσως και αρχές Σεπτεµβρίου, στην Αθήνα. Ακόµη δεν έχουµε κανονίσει τίποτα. Προτεραιότητά µας αυτό το διάστηµα είναι το θέατρο. Μόλις τελειώσουµε τις παραστάσεις µας, όλα θα γίνουν» λέει στην Realnews η Αγγελική ∆αλιάνη.

Οσον αφορά το όνοµα του παιδιού, αρχικά υπήρχε µια µικρή «διαφωνία» ανάµεσα σε εκείνη και τον σύζυγό της, ο οποίος ήθελε να το διαπραγµατευτεί περισσότερο. Ωστόσο, η Αγγελική ∆αλιάνη, ξεκαθαρίζει µε το χαρακτηριστικό της χιούµορ ότι η απόφαση έχει ήδη ληφθεί και είναι οριστική και... αµετάκλητη: «Το όνοµα που θα δώσουµε στον µικρό θα είναι Νικήτας, το όνοµα του πατέρα µου».

 Οσοι γνωρίζουν καλά το ζευγάρι ξέρουν επίσης πως συχνά οι δυο τους, οι οποίοι είναι µαζί περίπου 15 χρόνια, προκαλούν... δήθεν κρίση στον γάµο τους για να την ξεπερνούν µε χιούµορ και πειράγµατα. Ακόµα και τις δύσκολες στιγµές που περνούν κατά καιρούς, όπως ήταν και η πρόωρη γέννηση του γιου τους τον περασµένο Σεπτέµβριο, θέλουν να τις αντιµετωπίζουν µε χαµόγελο, γνωρίζοντας καλά πως µε θετική σκέψη και διάθεση µπορούν να ξεπεράσουν ακόµα και τα πιο δύσκολα προβλήµατα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top