Διαφημίζουν τη χώρα μας οι επώνυμοι της Μυκόνου!

H 39χρονη Kelly Brook απολαμβάνει το μπάνιο της στην παραλία της Ψαρούς

Παρά την απαγόρευση, στη Μύκονο εξακολουθούν να κυκλοφορούν γουρούνες. Την ίδια ώρα, celebrities και δισεκατομμυριούχοι ξοδεύουν εκατομμύρια για τις διακοπές τους στο Νησί των Ανέμων.

Φορώντας ένα ολόλευκο μπικίνι που άφηνε σε κοινή θέα τη... juicy κάλλη της, η 39χρονη Kelly Brook απολαμβάνει το μπάνιο της στην παραλία της Ψαρούς. Στα πλάνα, το γνωστό μοντέλο δείχνει αμήχανο. Κρύβει το σώμα της και αγκαλιάζει τον φίλο της για να αποφύγει τα... αδιάκριτα βλέμματα.

Στη Μύκονο βρέθηκε και ο ελληνικής καταγωγής ηθοποιός, Μπίλι Ζέιν, ο οποίος επισκέπτεται κάθε χρόνο τη χώρα μας!

ΜΥΚΟΝΟΣ: "ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ" ΟΙ ΓΟΥΡΟΥΝΕΣ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ

Το Nησί των Ανέμων φαίνεται πως έχει τους δικούς του κανόνες... Δεκάδες τουρίστες κυκλοφορούν καθημερινά με γουρούνες, αδιαφορώντας για την απαγόρευση, ενώ συχνά προκαλούνται και... ατυχήματα.

BUSINESS INSIDER: ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΜΥΚΟΝΟ

Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με το Business Insider, υπάρχουν τουριστικά πακέτα αξίας ενός εκατ. Δολαρίων για δισεκατομμυριούχους που θέλουν να κάνουν διακοπές στη Μύκονο! Για να καταλάβετε, ένα ταξίδι 7 ημερών για μια παρέα 14 ατόμων, περιλαμβάνει μεταξύ άλλων : μεταφορά από την Νέα Υόρκη με ιδιωτικό τζετ, διαμονή σε βίλα με θέα το Αιγαίο, δείπνο στα καλύτερα εστιατόρια του νησιού, κρατήσεις σε γνωστά beach bars, αλλά και ημερήσια εκδρομή στην Αθήνα με ελικόπτερα.

Δείτε εδώ ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top