Η άγνωστη φιλία του Βέρτη με τον Έλληνα που δολοφονήθηκε στο Τορόντο

Συγγενείς και φίλοι θρηνούν για τον χαμό του!

Η άγνωστη φιλία του Βέρτη με τον Έλληνα που δολοφονήθηκε

Η στυγερή δολοφονία του 37χρονου Έλληνα επιχειρηματία, Ματθαίου Στάικου στο  Τορόντο έπεσε σαν «κεραυνός εν αιθρία» στην ελληνική ομογένεια του Καναδά.

Φίλοι και συνεργάτες του νεαρού επιχειρηματία, είναι συγκλονισμένοι από την τραγική είδηση του χαμού του και δεν μπορούν να πιστέψουν πώς «έφυγε» από κοντά τους τόσο πρόωρα και άδικα.  

Διαβάστε επίσης:  Μυστήριο με τη δολοφονία του Έλληνα επιχειρηματία στο Τορόντο

Όλοι κάνουν λόγο για ένα πολύ καλό και εργατικό παιδί που όλοι το αγαπούσαν. Ανάμεσα σε αυτούς που τον γνώρισαν από κοντά ήταν και ο Νίκος Βέρτης.

Ειδικότερα, τον Μάρτιο του 2015 ο γνωστός Έλληνας τραγουδιστής είχε βρεθεί στο Τορόντο, στο πλαίσιο μιας περιοδείας του.

Εκεί η οικογένεια του Ματθαίου Στάικου του είχε επιφυλάξει μια έκπληξη, καθώς είχε δώσει το όνομά του σε έναν δρόμο.

Ο Νίκος Βέρτης είχε κόψει την κορδέλα και ήταν τόσο χαρούμενος γι΄ αυτό το γεγονός που είχε αναρτήσει μια φωτογραφία στο Instagram, στην οποία ποζάρει δίπλα στον άτυχο Ματθαίο Στάικο και την  οικογένειά του.

Το εν λόγω στιγμιότυπο συνοδευόταν κι από την εξής λεζάντα: «Σήμερα είναι μια ξεχωριστή ημέρα για εμένα φίλοι μου, αφού χάρη στην οικογένεια Στάικου, εδώ στο Τορόντο του Καναδά, που μου επιφύλαξε μια ευχάριστη έκπληξη, εγκαινίασα την Οδό που φέρει το όνομα μου! Δεν ξέρω αν αξίζω κάτι τέτοιο, αλλά δεν μπορώ παρά να τους ευχαριστήσω για αυτη τη μεγάλη τιμή. Στη φωτογραφία η οικογένεια Στάικου και ο Δήμαρχος».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top