Ελένη Φουρέιρα: Τα κιλά που έχασε στη Eurovision και η σχέση της με τη Γιάννα Τερζή

Τι αποκάλυψε η τραγουδίστρια σε συνέντευξή της

Από το πολύ… «Fuegο» και τις εξαντλητικές πρόβες για τη Eurovision η Ελένη Φουρέιρα έγινε πιο… αδύνατη από ποτέ.

Κατά την παραμονή της στην Πορτογαλία, η τραγουδίστρια, όπως αποκάλυψε στη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό People, έχασε 3 κιλά μέσα σε 10 ημέρες!

«Επειδή εκτός από το τραγούδι, χόρευα κιόλας, δεν έπρεπε να φάω τίποτα πέντε ώρες πριν από την πρόβα. Οπότε μέσα σε 10 ημέρες έχασα 3 κιλά και το κυρίως γεύμα μου ήταν το πρωινό και οι υπέροχες ομελέτες του ξενοδοχείου. Οι χρόνοι μας ήταν πιεσμένοι, αλλά και οι αντοχές περιορισμένες. Μια ημέρα πριν τον τελικό πήγα να λιποθυμήσω από την κούραση. Ήμουν στο στάδιο από τις 8 το πρωί μέχρι τις 12 το βράδυ. Πριν βγω να τραγουδήσω για τους κριτές σχεδόν δεν μπορούσα να μιλήσω».

Παράλληλα, η Ελένη Φουρέιρα που εκπροσώπησε την Κύπρο, κατακτώντας τη δεύτερη θέση, μίλησε και για την υποτιθέμενη κόντρα της με την Γιάννα Τερζή.

Υπενθυμίζεται ότι η τραγουδίστρια, η οποία εκπροσώπησε την Ελλάδα με το "Όνειρό μου" αποκλείστηκε στον Α' ημιτελικό. 

«Μου φαίνεται αστείο όλο αυτό. Στήριξα τη Γιάννα από την πρώτη στιγμή. Όταν διαβάζαμε τα δημοσιεύματα που μας ήθελαν να μην έχουμε καλές σχέσεις, γελούσαμε και εγώ κι εκείνη. Απλά μέναμε σε διαφορετικά ξενοδοχεία, σαράντα λεπτά απόσταση. Εκείνη τη βραδιά, οι χώρες που αποκλείστηκαν έφυγαν κατευθείαν. Οι υπόλοιπες ανέβηκαν πάνω στη σκηνή και μετά έγιναν συνεντεύξεις Τύπου, με αποτέλεσμα να φτάσω στο δωμάτιό μου στις 03.00 το πρωί. Σκέψου πως σε λίγες ώρες είχα πάλι πρόβα! Εκείνη την ημέρα δεν είδα καθόλου τη Γιάννα, αλλά μιλήσαμε την επομένη. Σαφώς και ήταν στενοχωρημένη και την εμψύχωσα λέγοντάς της πως όλα είναι μέσα στη ζωή. Ο κόσμος αγάπησε τη Γιάννα και τη στήριξε. Δεν σημαίνει και τίποτα αν δεν πας στον τελικό ενός διαγωνισμού. Το τραγούδι της Γιάννας το λατρεύει όλος ο κόσμος» ανέφερε η Φουρέιρα χαρακτηριστικά. 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top