«Ο Αλβάρο απατούσε την Αθηνά από τον πρώτο μήνα του γάμου τους»

Ποιο είναι το call girl που "έκαψε" τον Ντόντα

Πιπεράτες λεπτομέρειες για τη διπλή ζωή του πρώην συζύγου της Αθηνάς Ωνάση, Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο, έρχονται στο «φως» της δημοσιότητας. Ο Ντόντα είχε παράλληλη σχέση για οκτώ χρόνια με συνοδό πολυτελείας από το Βέλγιο, ενώ ήταν παντρεμένος με τη "χρυσή" κληρονόμο. 

Σύμφωνα όσα γράφει ο Αλέξης Μανθεάκης στο νέο βιβλίο με τίτλο «Athina Onassis the red file», αυτή ήταν και η αιτία που οδήγησε το ζευγάρι στο διαζύγιο. Το call girl στοίχισε πολλά εκατομμύρια στον Βραζιλιάνο ιππέα, καθώς λόγω της εξωσυζυγικής του σχέσης δεν κατάφερε να αυξήσει όσο θα ήθελε τους τραπεζικούς του λογαριασμούς, μετά το διαζύγιο. 

Η μόνιμη ερωμένη του Αλβάρο, η Nίκι, ήταν ένα πρώην call girl από το Βέλγιο, την οποία είχε γνωρίσει λίγο μετά τον γάμο του με την Αθηνά στη Βραζιλία.

Αλέξης Μανθεάκης

Το star.gr, επικοινώνησε με τον κ. Μανθεάκη, ο οποίος εξηγεί πώς έφτασαν στα χέρια του τα αποδεικτικά στοιχεία που «έκαιγαν» τον Ντόντα. Ο πρώην συνεργάτης της Αθηνάς Ωνάση αποκαλύπτει τον διάλογο που είχε με την πέτρα του σκανδάλου. 

«Το 2014 ήρθε ένα μήνυμα στο Facebook από μια κυρία,  η οποία ισχυριζόταν πώς είχε να μου πει μια πολύ ενδιαφέρουσα ιστορία για τον Ντόντα και εκείνη. Όταν συγκέντρωσα κάποια στοιχεία, επικοινώνησα με την Αθηνά και της ανέφερα ότι γνωρίζω πώς χωρίζει με τον Αλβάρο και έχω έναν φάκελο που θα την βοηθούσε να αποδείξει την απιστία του συζύγου της. Ο δικηγόρος της ενθουσιάστηκε με το περιεχόμενο  του φακέλου και μάλιστα τον χαρακτήρισε ως «μοχλό» για την υπόθεση του πολύκροτου διαζυγίου», σημείωσε ο Αλέξης Μανθεάκης.

Σύζυγος και ερωμένη... μαζί στις κερκίδες! 

Όλοι γνώριζαν και την παράνομη σχέση του Αλβάρο με τη Νίκι, εκτός απο την απατημένη σύζυγο. Ο Βραζιλιάνος ήταν...ασυγκράτητος, αν σκεφτεί κανείς ότι καλούσε στους αγώνες ιππασίας και το call girl. Στις ίδιες κερκίδες καθόταν και η Αθηνά Ωνάση. 

« Η Nίκι είχε πάει και σε κάποιους αγώνες ιππασίας στη Βραζιλία, όπου ήταν εκεί η Αθηνά. Όλοι οι ιππείς, αλλά και όσοι βρίσκονταν εκεί γνώριζαν τη σχέση του Αλβάρο και της Nίκι.  Στο ξενοδοχείο, όπου διέμενε ο Ντόντα και η Αθηνά, ήταν και το call girl και μάλιστα έμενε δύο ορόφους κάτω από το ζευγάρι. Ο Αλβάρο την απατούσε με τον πιο ταπεινωτικότρόπο επί 8.5 χρόνια και όλο αυτό άρχισε έναν μήνα μετά τον γάμο της. Αυτό το γεγονός δείχνει πώς αυτός ο γάμος στηρίχθηκε σε… άλλη βάση».

Το διαζύγιο και οι απολαβές του Ντόντα

Πριν από λίγους μήνες, εκδόθηκε το διαζύγιο της Αθηνάς Ωνάση και του Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο.

Μετά από ενάμιση χρόνο μηνύσεων, ασφαλιστικών μέτρων και απαιτήσεων εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ, οι πρώην σύζυγοι αποφάσισαν να πάρουν τελικά ειρηνικά το διαζύγιό τους.

Αυτό βέβαια «κόστισε» στον Αλβάρο, αφού το Βελγικό Δικαστήριο όρισε να πάρει όσα αναγράφονταν στο προγαμιαίο συμβόλαιο και όχι 300.000.000 δολάρια, όπως υπολόγιζε ο ίδιος. 

Η Αθηνά Ωνάση έχει γυρίσει πιά σελίδα στη ζωή της. Ετοιμάζεται να πάρει μέρος σε αγώνες ιππασίας που θα ξεκινήσουν στις 31 Μαϊου στο Saint-Tropez, ενώ ο Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο θα παντρευτεί με τη Βραζιλιάνα παρουσιάστρια, Denize Severo, τον ερχόμενο Σεπτέμβριο. 

Της Μίτση Σκέντζου
e-mail: mskentzou@star.gr
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top