Τραγικά νέα: Ο Avicii αυτοκτόνησε

Τι ανακοίνωσε η οικογένειά του

Η είδηση του θανάτου του έσκασε σα “βόμβα”. Ο διάσημος dj Avicii βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμά του στο Ομάν σε ηλικία μόλις 28 ετών.

Ωστόσο, μέχρι στιγμής δεν είχαν γίνει γνωστά τα αίτια θανάτου του Σουηδού μουσικού παραγωγού. Πολλοί, μάλιστα, ήταν εκείνοι που θεώρησαν ότι μιας και τα τελευταία χρόνια είχε βρεθεί αντιμέτωπος με παγκρεατίτιδα, είναι πιθανόν να οφείλεται σε αυτή ο θάνατός του. Αυτό μέχρι το απόγευμα της Πέμπτης, οπότε και η οικογένειά του με επίσημη ανακοίνωση επιβεβαίωσε αυτό που ήταν ενδεχόμενο, αλλά κανείς δεν ήθελε να πιστέψει: ο Avicii αυτοκτόνησε.

«Ο αγαπημένος μας Tim ήταν μία εύθραυστη καλλιτεχνική ψυχή που έψαχνε απαντήσεις σε υπαρξιακά ερωτήματα. Ήταν τελειομανής, ταξιδεύοντας και δουλεύοντας σε τέτοιο βαθμό που οδηγήθηκε σε τεράστιο στρες. Όταν σταμάτησε να κάνει εμφανίσεις, ήθελε να βρει μια ισορροπία στην ζωή του, ώστε να μπορέσει να κάνει αυτό που αγαπούσε περισσότερο – να γράφει μουσική. Πάλευε με σκέψεις για την ζωή και την ευτυχία… δεν άντεχε άλλο, όμως. Ήθελε να βρει ειρήνη. Ο Tim δεν ταίριαζε με την μουσική βιομηχανία. Ήταν ένας ευαίσθητος άντρας που αγαπούσε τους θαυμαστές του, αλλά όχι την δημοσιότητα», αναφέρεται στην επίσημη ανακοινωση που επιβεβαιώνει το τραγικό του τέλος.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top