Συγκινημένος ο Κωστέτσος: Έκανε επίδειξη μόδας στο Ηρώδειο την ώρα που η υπόθεση του BBC για το Σούνιο παραμένει ανοιχτή!

Δείτε το βίντεο - Νέα ενημέρωση 01-04-2018 08:09

Με την υπόθεση του ΒΒC για το Σούνιο να είναι ακόμη ανοιχτή, ο Βασίλειος Κωστέτσος κατόρθωσε τελικά να είναι ο πρώτος σχεδιαστής που πραγματοποίησε επίδειξη μόδας στο προαύλιο του Ηρωδείου.

O ίδιος ήταν βαθιά συγκινημένος καθώς είναι ίσως από τους ελάχιστους που έχουν ακούσει το πολυπόθητο «Ναι» και μάλιστα ομόφωνα από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο.

Τα περισσότερα ρούχα είχαν αρχαιοελληνικό στυλ. Δεν έλειψαν βεβαίως και κάποιες εμφανίσεις κυρίως στους άνδρες, οι οποίες ήταν αρκετά μακριά απ' αυτό που θα περίμενε κανείς για τον συγκεκριμένο χώρο.

Τα μοντέλα φορώντας τις δημιουργίες του Βασίλειου Κωστέτσου και σανδάλια περπάτησαν στον αύλειο χώρο του Ηρωδείου για περίπου μισή ώρα. Την επίδειξη έντυνε μουσική η μαγική φωνή της Μαρίας Κάλλας.

Την ίδια ώρα, το δεύτερο αίτημα του ΒΒC για το ιερό του Ποσειδώνα περιμένει ακόμη απάντηση. Στην επίδειξη του γνωστού σχεδιαστή συμμετείχαν μοντέλα που έχουν περπατήσει σε πασαρέλες του εξωτερικού, οι οποίες πραγματοποιήθηκαν σε μνημεία.

Την επίδειξη παρακολούθησαν 200 προσκεκλημένοι αλλά και εκατοντάδες τουρίστες οι οποίοι είχαν ακροβολιστεί στο γύρω χώρο και έβγαζαν συνεχώς φωτογραφίες.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top