Βόμβα στο Hollywood: Παντρεύεται (;) ξανά η Jolie ένα χρόνο μετά το χωρισμό της με τον Brad Pitt

Δείτε τι υποστηρίζει το περιοδικό Life & Style

Παντρεύεται για 4η φορά η Angelina Jolie;

Σαν βόμβα έσκασε στο Hollywood -και όχι μόνο- το δημοσίευμα του περιοδικού Life & Style, το οποίο υποστηρίζει ότι η Angelina Jolie παντρεύεται για τέταρτη φορά,  ένα χρόνο μετά το χωρισμό της με τον Brad Pitt!

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα του περιοδικού, εδώ και έναν χρόνο η χολιγουντιανή σταρ είναι ζευγάρι με έναν εκατομμυριούχο  φιλάνθρωπο από την Βρετανία.

Οι δυο τους ετοιμάζονται να ανταλλάξουν όρκους αιώνιας αγάπης και αφοσίωσής στο Λονδίνο το ερχόμενο καλοκαίρι, όταν πέσουν οι υπογραφές του διαζυγίου με τον Brad Pitt.

«Σταδιακά, η σχέση τους έγινε πραγματική αγάπη. Είναι αποφασισμένη να παντρευτεί τον πλούσιο σύντροφό της αμέσως μόλις πέσουν οι υπογραφές για το διαζύγιό της με τον Brad Pitt. Στην πραγματικότητα, η Angie είναι τόσο ερωτευμένη που αυτή ήταν που έκανε την πρόταση γάμου» αναφέρει πηγή στο περιοδικό.

Μάλιστα, σύμφωνα με το δημοσίευμα, τα παιδιά θα παρευρεθούν στο γάμο και θα έχουν ενεργό ρόλο στην τελετή.

Όσο για το πώς το πήρε το Brad Pitt αυτό το… νέο; «Μάλλον δε θα είναι καλεσμένος στο γάμο, αλλά έχει πει σε φίλους του πως η Angie αξίζει κάθε ευτυχία ακόμη κι αν δεν είναι μαζί του. Είναι απλά ενθουσιασμένος που τελειώνει το θέμα του διαζυγίου ώστε να μπορέσει να συνεχίσει τη ζωή του».

Πάντως, το εν λόγω δημοσίευμα,  διέψευσε το Gossip Cop υποστηρίζοντας πως η Jolie δεν πρόκειται να ντυθεί ξανά νύφη.

Σημειώνεται, ότι πριν το γάμο της με τον Brad Pitt, η Angelina Jolie είχα παντρευτεί άλλες δύο φορές.

Την αρχή έκανε με τον Jonny Lee Miller το 1996 με τον οποίο χώρισαν το 1999.

Ένα χρόνο αργότερα, το 2002, παντρεύτηκε με τον ηθοποιό  Billy Bob Thornton στο Las Vegas. Ο γάμος τους κράτησε μέχρι το 2003.

 

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top