Anna Wintour - Donatella Versace: Μαζί σε έκθεση εκκλησιαστικής τέχνης

Δείτε το βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Η σχεδιάστρια μόδας Donatella Versace και η διευθύντρια της αμερικανικής Vogue Anna Wintour άφησαν τα ατελιέ και τις πασαρέλες και πήγαν να δουν από κοντά "θησαυρούς" του Βατικανού που θα εκτεθούν στη Νέα Υόρκη.

Με soundrack του Μορικόνε υποδέχτηκαν τις δύο κυρίες στο Παλάτσο Κολόνα. Τα φλας κατά την άφιξη τους έπεφταν βροχή. Κοσμικοί και δημοσιογράφοι γέμισαν το πρώην παπική κατοικία προκειμένου να δουν δεκάδες έργα από το σκευοφυλάκιο της Καπέλα Σιστίνα, που "δεν έχουν βγει ποτέ από το Βατικανό".

Εκκλησία και μόδα ενώνουν τις δυνάμεις τους στη Ρώμη και τη Νέα Υόρκη

 Τιάρες, δαχτυλίδια και ενδύματα που φορούσαν Προκαθήμενοι της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας τον 18ο και 19ο αιώνα μάγεψαν την Anna Wintour και την Donatella Versace. Το σκηνικό θύμιζε ταινία του Φελίνι, δεν βλέπεις άλλωστε συχνά μόδιστρους και ιερείς μαζί…

 «Νομίζω πως ό,τι είδαμε σήμερα ήταν τόσο ξεχωριστό  και τόσο επιβλητικό. Πιστεύω ότι η δύναμη της εκκλησίας φαίνεται από το πώς είναι και το πώς ντύνονται οι εκπρόσωποι της», είπε η Anna Wintour.

Όλα τα έργα θα μεταφερθούν τον Μάιο στο Μητροπολιτικό Μουσείο της Νέας Υόρκης σε έκθεση που διοργανώνεται με θέμα τη σχέση της μόδας και της καθολικής θρησκείας.

Δείτε ΕΔΩ το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top