Η αποκάλυψη του Γιώργου Χρυσοστόμου για Παπαγιάννη - Παυλίδου: «Εγώ πήγα τη Σοφία στο ΚΑΤ»

Δείτε τι είπε στην Ελένη Μενεγάκη

Για το επεισόδιο ανάμεσα στον Μάνο Παπαγιάννη και τη Σοφία Παυλίδου μίλησε ο Γιώργος Χρυσοστόμου, ο οποίος ήταν καλεσμένος στην Ελένη Μενεγάκη, κάνοντας μάλιστα μια αποκάλυψη!

Όπως είπε, εκείνος συνόδευσε την ηθοποιός στο ΚΑΤ, ενώ τόνισε πως αν ο Μάνος Παπαγιάννης ζητήσει συγγνώμη, μπορεί να αλλάξουν πολλά.

 «Τη Δευτέρα της πρεμιέρας ήμουν στο ΚΑΤ με τη Σοφία Παυλίδου, γιατί είμαι φίλος της και θέλω να την στηρίξω σε αυτό. Πήγαμε το πρωί σε μία ιατροδικαστή και μετά πήγαμε στο ΚΑΤ. Είδα τη Σοφία θιγμένη και δε μου άρεσε αυτό.

Είμαστε 15 χρόνια φίλοι και είμαστε μεγάλη παρέα που την αγαπάμε. Η Σοφία μας έχει φροντίσει όλους πάρα πολύ καλά. Αν σκοτώσεις μύγα, σου λέει και η μύγα έχει ψυχούλα. Είναι τέτοιο παιδί. Για να φτάσει να κάνει μήνυση σε έναν άνθρωπο, σημαίνει ότι υπήρξε βία.

Εάν της ζήταγε ένα συγγνώμη τώρα ο Μάνος, θα ήταν βάλσαμο για όλους. Χτες μιλήσαμε και μου λέει: «Ένα συγγνώμη θα ήθελα». Για την ίδια είναι δύσκολο, έχει και δύο παιδιά στην εφηβεία.

Υπάρχει θυμός και πρέπει να φύγει από τη μέση αυτό. Γι’ αυτό θεωρώ, ότι ένα συγγνώμη προσωπικό στο τηλέφωνό της θα ήταν βάλσαμο. Κι επειδή την ξέρω τη Σοφία, πίστεψέ με, θα λυθεί», ανέφερε. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top