Μαίρη Χρονοπούλου: Η πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη στο Star μετά από 20 χρόνια σιωπής

Το φλερτ με τον Παπαμιχαήλ, ο έρωτας με τον Μίμη Πλέσσα και η σχέση της με παντρεμένο που είχε εξουσία

Την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη μετά από 20 χρόνια σιωπής , έδωσε στην Ζήνα Κουτσελίνη η Μαίρη Χρονοπούλου.

Η μεγάλη κυρία του κινηματογράφου, του θεάτρου και του γλεντιού  αποκάλυψε άγνωστες πτυχές της ζωής της και μίλησε για τους έρωτες της.

Όπως η ίδια παραδέχτηκε πάντα της άρεσαν οι ωραίοι άντρες, και ποτέ δεν κοίταξε τα χρήματα, την εξουσία και την υψηλή κοινωνική θέση.

«Είμαι μία απόλυτα χορτασμένη γυναίκα και δεν έχω χαριστεί σε κανέναν. Ούτε σε εκδότη, ούτε σε παραγωγό. Δεν είχα ποτέ σύντροφο κάποιον σπουδαίο σημαντικό παράγοντα. Πέστε με φτηνή αλλά πάντα μου άρεσαν οι ωραίοι. Ένας και μοναδικός έρωτας που είχα στη ζωή μου είχε εξουσία όχι όμως καλλιτεχνική. Έχουν περάσει 30 και χρόνια από τότε που έχουμε χωρίσει όμως εγώ ακόμα τον θυμάμαι. Δεν έγινε ποτέ γνωστό. Ήταν παντρεμένος. Είχε όλες τις αξίες του θαυμασμού. Ήταν πολύ σπουδαίος. Ήταν καλός και στο ερωτικό κομμάτι. Ήταν παντρεμένος και εκτιμούσα πολύ τη γυναίκα του. Δεν σκέφτηκα ποτέ να τον χωρίσω. Μία δύο φορές μου αρκούσε που τον έβλεπα» είπε χαρακτηριστικά ενώ όταν η Ζήνα Κουτσελίνη τη ρώτησε για τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ, η Μαίρη Χρονοπούλου τόνισε πως υπήρξε μόνο φλερτ μεταξύ τους και τίποτα παραπάνω.

Η μεγάλη κυρία του ελληνικού θεάτρου αποκάλυψε επίσης πως «Όταν ήμουν 15,5 ετών ήταν ο Μίμης Πλέσσας  ήταν πλατωνικός μου έρωτας. Για να τον συναντήσω  κατέβαινα τη Μαρασλή, έπαιρνα το κίτρινο τραμ και κατέβαινα με τα πόδια, εφτά-οκτώ τετράγωνα για να πάω να κάνω μπάσκετ, στο sporting όπου αρχηγός της ομάδας ήταν η αδερφή του. Σκέψου εγώ που σιχαίνομαι τη γυμναστική και δεν σηκώνω ούτε το χέρι μου, τι αισθανόμουνα για εκείνον για να φτάσω στο σημείο να παίζω μπάσκετ» είπε η μεγάλη κυρία του θεάτρου μας και πρόσθεσε:

«Του τραγούδαγα όπερα σε πολλές γλώσσες και μου έλεγε “τόσα πολλά που ξέρεις θα μπορούσες να πας να βγάλεις ένα πανεπιστήμιο να έχεις ένα χαρτί».

Δείτε ένα μικρό κομμάτι από τη συνέντευξη που παραχώρησε η Μαίρη Χρονοπούλου στην  εκπομπή "Αλήθειες με τη Ζήνα"

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top