Μπελ- Ερ: Καίγεται η «γειτονιά» των Beyonce, Paris Hilton, Jennifer Aniston

Η φωτιά στο Σκίρμπολ κατάπιε 2000 στρέμματα γης.

Η πύρινη κόλαση που έχει περικυκλώσει το Λος Άντζελες απειλεί μερικά από τα πιο ακριβά σπίτια διασήμων στον κόσμο. Η φωτιά στο Σκίρμπολ του Μπελ-Ερ  κατάπιε 2000 στρέμματα γης. Μόνο στάχτες απέμειναν από 4 επαύλεις.

Οι  πύρινες γλώσσες έφτασαν  στο Μπελ -Ερ, την συνοικία των διασήμων και των δισεκατομμυριούχων. Ο Αυστραλός  μεγιστάνας  των media Rupert Murdoch είδε τις φλόγες να «γλύφουν» το σπίτι του.

Διαβάστε επίσης: Στις φλόγες το «Μπελ Αιρ», η γειτονιά των μεγιστάνων και των stars στο Λος Άντζελες

Η άλλοτε λαμπερή συνοικία του Λος Άντζελες, άδειασε.  Στο έλεος των πυρκαγιών και η ερωτική φωλιά της Beyonce και του Jay-Z.  Η πύρινη λαίλαπα δεν κάνει διακρίσεις μπροστά στην βίλα των 85 εκατομμυρίων δολαρίων της τραγουδίστριας.

Μερικοί από τους γείτονες της Jennifer Aniston έμειναν για να σώσουν τα πολυτελέστατα σπίτια τους από τις φλόγες. Η ηθοποιός είχε αγοράσει το σπίτι των ονείρων της για  21 εκατομμύρια δολάρια .Σε κοντινή απόσταση βρίσκεται και η βίλα της Jennifer Lopez, η οποία την αγόρασε πέρυσι 28 εκατομμύρια δολάρια.

Σε κάποια σημεία οι φλόγες έφταναν τα 20 μέτρα. Οι αστυνομικοί χτύπησαν τις πόρτες των σπιτιών των Paris Hilton, Ariana Grande, Harrison Ford και  Gwyneth Paltrow επίσης.

Η τελευταία φωτιά στο Μπελ-Ερ ήταν το 1961. Τότε  είχαν καταστραφεί 500 κατοικίες.

Δείτε το βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top