«Ίσα που μπορεί και ανοίγει το στόμα της!»: Πασίγνωστη τραγουδίστρια παραφούσκωσε τα χείλη της και το twitter κάνει πάρτι

H φωνή της Christina Aguilera είναι μαγευτική. Ωστόοσο, στα Αμερικανικά Μουσικά Βραβεία που έγιναν την Κυριακή στο Λος Άντζελες, δεν έκλεψε για αυτό την παράσταση αλλά για τα χείλη της. 

Η ποπ σταρ ανέβηκε στη σκηνή παρουσιάζοντας ένα αφιέρωμα στην Witney  Huston και τότε το Twitter «πήρε φωτιά» από τα σχόλια των θαυμαστών της για τα έντονα χείλη της.

Ένας από τους θαυμαστές της μάλιστα την παρότρυνε να σταματήσει την ενίσχυση των χειλιών της γράφοντας: «Ακούγεται υπέροχα, αλλά θα πρέπει να σταματήσει τις ενέσεις στα χείλη». 

Ένας άλλος έγραψε: «Δεν ξέρω αν θα πρέπει να επικεντρωθώ στην καταπληκτική φωνή της Κριστίνα Αγκιλέρα ή στα φοβερά χείλη της». 

«Ίσα που μπορεί και ανοίγει το στόμα της, εξαιτίας όλων αυτών των ενέσεων που έχει κάνει στα χείλη της», σχολίασε ένας άλλος. 

«Ήταν ωραίο που η Meg Ryan δάνεισε το επάνω χείλος της στην Christina Aguilera για να εμφανιστεί στα ΑΜΑs», σχολίασε ένας ακόμα, ενώ ένα άλλο σχόλιο έλεγε: «Αν έχετε στο μυαλό σας ακόμα το Lip Challenge της Kylie Jenner κοιτάξτε την Christina Aguilera και ξανασκεφτείτε το».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top