Οι πρώτες φωτο από το χλιδάτο γάμο της Serena Williams: Με νυφικό 2,6 εκατομμυρίων και... αθλητικά η νύφη!

Παντρεύτηκε τρεις μήνες μετά τη γέννηση της κόρης της

Οι πρώτες φωτο από το χλιδάτο γάμο της Serena Williams και του Alexis Ohanian ήρθαν στο «φως» της δημοσιότητας.

H 36χρονη τενίστρια και ο συνιδρυτής του Reddit, Alexis Ohanian παντρεύτηκαν την περασμένη Πέμπτη σε μια ρομαντική και κλειστή τελετή, Contemporary Arts Center της Νέας Ορλεάνης μόλις τρεις μήνες μετά την γέννηση της κόρης τους.

(Φωτο από Vogue)

Ο γάμος τους στοίχισε ένα εκατομμύριο λίρες ενώ το νυφικό με το οποίο η Serena Williams ποζάρει στις φωτο της Vogue που διασφάλισε τις αποκλειστικές φωτο του γάμου, κόστισε £2.6 εκατομυυρία. 

(Φωτο από Vogue)

Tο φόρεμα σχεδίασε αποκλειστικά για την περίσταση, η Σάρα Μπάρτον, η καλλιτεχνική διευθύντρια του οίκου Alexander McQueen.

Μάλιστα, μόνο τα κοσμήματα κόστισαν συνολικά 3.5 εκατομμύρια δολάρια, ενώ ο γαμπρός επέλεξε ένα κοστούμι του οίκου Armani.



Βέβαια, αυτά που τράβηξαν όλη την προσοχή, ήταν τα αθλητικά παπούτσια που φόρεσε η νύφη στο γαμήλιο πάρτι, τα οποία ήταν λευκά και στολισμένα με πολύτιμους λίθους.  



Ανάμεσα στους celebrities που βρέθηκαν στον λαμπερό γάμο ήταν η Kim Kardashian, η Beyoncé με τον Jay-Z, ο οποίος τραγούδησε, η Anne Wintour και η Eva Longoria.

Στη δεξίωση μετά την τελετή, η τενίστρια φόρεσε ένα δεύτερο νυφικό από τον οίκο Versace, το οποίο όμως ήταν κοντό!

Tο θέμα του γάμου ήταν η ταινία της Disney “Η Πεντάμορφη και το Τέρας” και έτσι όλοι οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να ντυθούν με τα αγαπημένα τους κοστούμια από την ταινία.

Μάλιστα, στο μυστήριο, αντί για καρέκλες όλοι κάθισαν σε καναπέδες, που ήταν στραμμένοι προς τον διάδρομο ενώ στην αίθουσα είχα τοποθετηθεί οθόνες τηλεόρασης με χρυσό πλαίσιο, όπου προβλήθηκε ένα βίντεο με την ιστορία αγάπης τους ζευγαριού.

Στην δεξίωση, κάθε τραπέζι είχε το όνομα ενός από τους τίτλους Grand Slam της Serena και πολλοί καλεσμένοι έφυγαν παίρνοντας μαζί τους τα αντίγραφα των τροπαίων της, που υπήρχαν σε κάθε τραπέζι.

Πηγή βίντεο: AP

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top