Σοκαριστικές αποκαλύψεις για την ερωτική ζωή του Yves Saint Laurent από τον σοφέρ του

Από την ανταποκρίτρια του Star στο Παρίσι, Μαρία Δεναξά

Είναι απίστευτες οι αποκαλύψεις του οδηγού του Yves Saint Laurent, για την ζωή που έζησε με τον διάσημο μόδιστρο και τον εραστή του Pierre Bergé.Ο οδηγός διαδέχθηκε τον πατέρα του, που ήταν επίσης σοφέρ και εραστής του διάσημου ζεύγους.

Απαραίτητος όρος για να προσληφθεί, ήταν να συμμετέχει στα όργια και να γίνει το ερωτικό παιχνίδι στο κρεβάτι των δυο ανδρών.  Στο παρασκήνιο ο Pierre Bergé δοκίμαζε τους εραστές του Yves Saint Laurent που έπασχε από μελαγχολία και τον οποίο καταπίεζε απίστευτα.

Ο Pierre Bergé είχε πολλούς άνδρες -ερωτικά αντικείμενα-  όπως ήταν ο σοφέρ και στο κρεβάτι του άρεσε να μαστιγώνει τους εραστές του. Όταν ζητούσε από τα ερωτικά του αντικείμενα να κρατούν συντροφιά στον επίσημο εραστή του Yves Saint Laurent, ο διάσημος μόδιστρος ήταν τρυφερός και ζητούσε να τον μαστιγώνουν για να μπορεί να δημιουργεί.

Ηταν τόση η καταπίεση και ο αφόρητος χαρακτήρας του Pierre Bergé-πέθανε τον Σεπτέμβριο και ήταν ένας από τους ισχυρότερους επιχειρηματίες της Γαλλίας (συνιδιοκτήτης της  Le Monde) - που ο Yves Saint Laurent είχε επιχειρήσει να τον δολοφονήσει.

Όλες αυτές οι αποκαλύψεις γίνονται μέσα σε ένα βιβλίο και ο σοφέρ μίλησε σε τηλεοπτικό κανάλι του Καναδά.

Δείτε το βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top