Ήρθαν στη ζωή μου αυτά τα δύο ζιζάνια και γελάω κάθε μέρα, λέει ο Clooney

Η συνέντευξη που έδωσε ο ηθοποιός

Ήρθαν στη ζωή μου αυτά τα δύο ζιζάνια και γελάω κάθε μέρα, λέει ο Clooney

Στην καριέρα του είχε αποφασίσει να επικεντρωθεί o George Clooney, εγκαταλείποντας τα σχέδια για παιδιά και οικογένεια. Όλα αυτά όμως μέχρι να εμφανιστεί στη ζωή του η Amal Alamuddin, που άλλαξε τα σχέδια τού διάσημου ηθοποιού. Τώρα πλέον ο 56χρονος σταρ είναι ένας ευτυχισμένος πατέρας, έχοντας αποκτήσει με την 39χρονη δικηγόρο των ανθρωπίνων δικαιωμάτων τον Alexander και την Ela, πριν από τρεις μήνες.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2014 στο Κόμο της Ιταλίας και ζει μόνιμα στο Λος Άντζελες.

«Δεν πίστευα ότι κάτι τέτοιο θα συμβεί σε μένα», δήλωσε ο ηθοποιός στην εφημερίδα Daily Mail και πρόσθεσε: «Νόμιζα ότι η ζωή μου θα ήταν επικεντρωμένη στην καριέρα μου κι όχι στις σχέσεις και το είχα κάπως αποδεχτεί αυτό».

«Και τότε συνάντησα την Amal και σκέφτηκα: "Λοιπόν, έχω αυτήν την υπέροχη σχέση, αυτό είναι θαυμάσιο". Και μετά... ξαφνικά ήρθαν στη ζωή μου αυτά τα δύο ζιζάνια που με κάνουν να γελάω κάθε μέρα», δήλωσε ο Clooney και συνέχισε λέγοντας ότι το μόνο που ελπίζει είναι να μπορεί να κυνηγάει τα παιδιά του όταν μεγαλώσουν.

Ο αστέρας του Χόλιγουντ δήλωσε ότι δεν σοκαρίστηκε από την γέννηση των παιδιών του, καθώς είναι συνηθισμένος σε κάτι τέτοιο, αφού οι φίλοι του έχουν παιδιά και ο ίδιος έχει βαφτιστήρια.

Μεγαλύτερη έκπληξη, είπε, ήταν το γεγονός ότι θα αποκτούσε δίδυμα που σημαίνει «διπλή δουλειά», αν και παραδέχτηκε ότι το μεγαλύτερο βάρος πέφτει στη σύζυγό του, αφού τα δίδυμα έχουν δείξει πολύ λίγο ενδιαφέρον για οποιονδήποτε άλλον πλην της μητέρας τους.

Τέλος ο ηθοποιός είπε ότι η Ela έχει τα μάτια της Amal, ενώ ο Alexander ως αγόρι είναι πιο μεγαλόσωμος από την αδελφή του.

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top