Kαλομοίρα: Οι λεπτομέρειες για τη βάφτιση της κόρης της και η μεγάλη έκπληξη που ετοιμάζει

Δείτε τι αποκάλυψε - Πρώτη ανάρτηση 05-08-2017 19:59

Kαλομοίρα: Οι λεπτομέρειες για τη βάφτιση της κόρης της

Έτοιμοι για τη βάφτιση της μικρής τους κόρης, η οποία θα γίνει στις 6 Αυγούστου στο Island,  είναι η Καλομοίρα και ο Γιώργος Μπούσαλης.

Νονοί της μικρούλας που έγινε ενός έτους στις 21 Ιουλίου θα είναι ο Δημήτρης Γιαννέτος και η Μαριέττα Χρουσαλά, ενώ το «παρών» θα δώσουν αγαπημένοι φίλοι και συνεργάτες και από τον καλλιτεχνικό χώρο.

Μιλώντας στο περιοδικό People η Καλομοίρα αποκάλυψε κάποιες λεπτομέρειες της βάφτισης καθώς και τη μεγάλη έκπληξη που ετοιμάζει η τραγουδίστρια.

«Θέλω να σου πω ότι έχουμε αποφασίσει πως δεν θα κάνω άλλα παιδιά. Είπαμε λοιπόν με τον Γιώργο πως ύστερα από τη βάφτιση θα κάνουμε ένα μεγάλο πάρτι για την κόρη μας – στη διακόσμηση θα κυριαρχεί το ροζ και οι πεταλούδες. Μάλιστα, έχω γράψει και ένα τραγούδι για την μπέμπα μου, που θα της το αφιερώσω εκείνη την ημέρα, σε μουσική του Κωνσταντίνου Παντζή. Ο τίτλος είναι “Mοmmy loves you” και πρόκειται ουσιαστικά για ένα γράμμα που έγινε τραγούδι. Σκέφτομαι να μπω στο στούντιο και να το ηχογραφήσω, γιατί θέλω να το έχει όταν μεγαλώσει. Δεν είναι κάτι που θα κυκλοφορήσει, αλλά ένα τραγούδι που αφιερώνω σε όλα μου τα παιδιά!» αποκάλυψε η ίδια.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top