Έξαλλη η Jolie: Η απάντησή της στις κατηγορίες για τις οντισιόν με παιδιά!

«Όλα αυτά είναι ψευδή και ανησυχητικά»-

Άστραψε και βρόντηξε η Angelina Jolie  μετά τη χιονοστιβάδα αντιδράσεων που προκάλεσε συνέντευξή της Vanity Fair.

Διαβάστε επίσης: Angelina Jolie: Μίλησε πρώτη φορά για το διαζύγιο από τον Βrad Pitt και το πρόβλημα υγείας της!

Μιλώντας για τη νέα της ταινία σχετικά με τους Ερυθρούς Χμερ, που γυρίστηκε στην Καμπότζη, είπε ότι χρησιμοποίησαν ένα παιχνίδι με χρήματα στο κάστινγκ, όπου έδιναν χρήματα σε φτωχά παιδιά και στη συνέχεια τους τα έπαιρναν. Αμέσως την κατηγόρησαν για εκμετάλλευση.

Η διάσημη ηθοποιός και ειδική απεσταλμένη του ΟHΕ, έχει υιοθετήσει το γιο της Μάντοξ από την Καμπότζη και αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι κορόιδεψε τα παιδάκια στις οντισιόν. Λέει ότι παρεξήγησαν αυτά που είπε, ότι δηλαδή οι σκηνοθέτες έψαξαν φτωχογειτονιές και ορφανοτροφεία αναζητώντας παιδιά που είχαν βιώσει δυσκολίες.

Στο παιχνίδι τους ζητούσαν να αρπάξουν κάποια χρήματα και στη συνέχεια μόλις τα έπιαναν τους ζητούσαν να σκεφτούν ένα ψέμα που να εξηγεί τον λόγο που τα έκλεψαν.

«Είμαι αναστατωμένη για το γεγονός ότι μια προφορική άσκηση για αυτοσχεδιασμό, από μία πραγματική σκηνή της ταινίας, γράφτηκε σαν πραγματικό σενάριο. Το νόημα αυτής της ταινίας είναι να στρέψει την προσοχή στη φρίκη που αντιμετωπίζουν τα παιδιά στον πόλεμο και να βοηθήσει στον αγώνα να προστατευτούν» τόνισε.

«Όλα αυτά είναι ψευδή και ανησυχητικά» είπε η Jolie τονίζοντας ότι ελήφθη κάθε μέτρο προκειμένου να διασφαλιστεί η άνεση και η ευημερία των παιδιών στην ταινία από την αρχή ως το τέλος.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top