Γιάννης Βαρδής-Νατάσα Σκαφιδά: Ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας-Δείτε το προσκλητήριο του γάμου

Οι δηλώσεις του τραγουδιστή για την Φιλοθέη Μωβ και την διαθήκη

Συνέντευξη στο «Πρω1νό» παραχώρησαν ο Γιάννης Βαρδής και η Νατάσα Σκαφιδά! Το ερωτευμένο ζευγάρι θα ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου στις 21 Ιουλίου στη Λήμνο.

Ο τραγουδιστής ανέφερε: «Ο γάμος θα γίνει στη Λήμνο, στις 21 Ιουλίου, στην Αγία Παρασκευή, κουμπάρος θα είναι ο Γιώργος ο Λιανός, στη βάφτιση νονές θα είναι η Πάολα και δύο ξαδέρφες μου, εγώ το πρότεινα στην Πάολα και δέχτηκε!»

Στη συνέχεια, μίλησε για το σπίτι που του άφησε άφησε ο πατέρας του, Αντώνης Βαρδής: «Μένουμε στον επάνω όροφο του σπιτιού. Όπως μας το έγραψε ο πατέρας μου. Θεωρώ ότι έχουν τελειώσει τα δύσκολα πράγματα που αντιμετωπίσαμε. Βέβαια εάν τώρα στην πορεία συμβεί κάτι άλλο, εδώ είμαστε, δεν θα κάνουμε πίσω, κάνουμε επίθεση.

Αναφερόμενος στην  Φιλοθέη Μωβ δήλωσε: «Δεν θα πω ονόματα, γιατί κάποιοι άνθρωποι ψάχνονται για να είναι στην επικαιρότητα.  Αυτό που θα σου πω είναι ότι είμαι ένας ήρεμος άνθρωπος, όταν νιώθω αδικημένος, νιώθει ότι βάζει χέρι σε πράγματα στην οικογένειά μου, σε εμένα και στον πατέρα μου, εκεί αλλάζω πρόσωπο».

Σε ότι αφορά τη διαθήκη του τραγουδιστή υπογράμμισε: «Η διαθήκη δεν ήτανε τόσο ξεκάθαρη τελικά, γιατί άλλα είπε ο πατέρας μου, άλλα γράφτηκαν, γιατί ο πατέρας μου από μια εποχή και μετά δεν μπορούσε να μιλήσει».

Λίγα λεπτά αργότερα η Φαίη έδειξε το προσκλητήριο του γάμου και ευχήθηκε τα καλύτερα στο ζευγάρι.

Δείτε το βίντεο…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top