Σκάρλετ Γιόχανσον: Πως αντέδρασε όταν της είπαν πως ο Τσακαλώτος θέλει να βγει μαζί της για ποτό!

Ενημερώθηκε από τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο

Πριν από λίγες ημέρες, ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος συνάντησε την Σκάρλετ Γιόχανσον, στο πλαίσιο της προώθησης της νέας της ταινίας.

Ο ίδιος  θέλησε να την ενημερώσει ότι το όνομά της ακούστηκε στη Βουλή. Όπως σας είχαμε ενημερώσει από το star.gr,  o Ευκλείδης Τσακαλώτος μιλώντας στην Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής, όχι μόνο δήλωσε λάτρης της Σκάρλετ Γιόχανσον αλλά και εξομολογήθηκε ότι θα ήθελε… να βγουν και για ένα ποτό!

Όλα ξεκίνησαν από την τοποθέτηση του Δημήτρη Σταμάτη.

«Ο κ. Μητσοτάκης υποστηρίζει την μείωση των πρωτογενών πλεονασμάτων. Εσείς λέγατε για μείωση και ξαφνικά έχετε υπογράψει για 3,5% πλεονάσματα μεσοπροθέσμως» είχε πει  ο βουλευτής της ΝΔ προς τον υπουργό Οικονομικών και πρόσθεσε: «Αλλά πέραν αυτού, ισχυρίζεστε ότι θα βγουν κιόλας τα 3,5. Ποιος υποστηρίζει την εθνική θέση. Εσείς έχετε πει ότι μετά το 2019 δεν θα δεχθούμε κανένα μέτρο».

«Όντως ο κ. Μητσοτάκης λέει ότι θα φέρει τα πλεονάσματα 2%. Κι εγώ θέλω να βγω για κοκτέιλ με την Σκάρλετ Γιόχανσον. Κι εγώ θέλω πολλά στη ζωή. Δεν λέει κάτι αυτό» είχε αναφέρει  ο κ. Τσακαλώτος!

Η 32χρονη αρχικά ξέσπασε σε γέλια  και στη συνέχεια είπε: «Μου φαίνεται πολύ αστείο. Δεν πίστευα ποτέ ότι θα γινόμουν θέμα συζήτησης στην Βουλή των Ελλήνων αλλά έγινε κι αυτό. Βρέθηκα και εκεί.Πρέπει να καταγραφεί κάπου αυτό»!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top