ΠΕΙΣΜΩΣΕ η Στριπ με τον Λάγκερφελντ! «Προσπαθείς να αμαυρώσεις την παρουσία μου στα Όσκαρ»

Δεν της αρκεί η συγγνώμη του

ΠΕΙΣΜΩΣΕ η Στριπ με τον Λάγκερφελντ

Λάγκερφελντ ακούει η Μέριλ Στριπ και βγάζει καπνούς από τα αυτιά, καθώς μετά τις δηλώσεις του γνωστού σχεδιαστή ότι δεν θα φορέσει δική του τουαλέτα στο κόκκινο χαλί των Όσκαρ γιατί δεν της πρόσφερε αμοιβή δεν θέλει να τον βλέπει στα μάτια της.

Χθες μάλιστα ο Καρλ Λάγκερφελντ προσπάθησε να τα μπαλώσει, λέγοντας ότι έκανε λάθος και πως ο ίδιος παρανόησε ότι η βραβευμένη ηθοποιός μπορεί να επέλεξε κάποιον άλλο σχεδιαστή λόγω αμοιβής.

Αυτό όμως δεν ήταν αρκετό για την κατά τα άλλα ήρεμη Μέριλ, η οποία έχει βγει από τα ρούχα της μαζί του και δεν δίστασε να τον κατηγορήσει ευθέως ότι αμαυρώνει τη σημερινή της παρουσία στην απονομή των Όσκαρ.

«Το θέμα προβλήθηκε παγκοσμίως, και συνεχίζει, παγκοσμίως, να καταστρέφει την παρουσία μου στα 'Οσκαρ, επ΄ευκαιρία της 20ης υποψηφιότητάς μου -αριθμού ρεκόρ- και να επισκιάσει αυτή την τιμή στα μάτια των μέσων ενημέρωσης, των συναδέλφων μου και του κοινού», έγραψε η 67χρονη πρωταγωνίστρια σε δήλωσή της.
 

Ξεκαθάρισε μάλιστα ότι δεν δέχεται τη συγγνώμη του γνωστού σχεδιαστή και περιμένει πολλά περισσότερα από την πλευρά του.

«Η αόριστη διατύπωση του κ. Λάγκερφλεντ ότι λυπάται για την 'αντιπαράθεση' αυτή δεν είναι συγνώμη», δήλωσε η ηθοποιός και κατέληξε:

«Ο Καρλ Λάγκερφελντ, ένας εξέχων σχεδιαστής, δυσφήμισε εμένα, τον στιλίστα μου και τον σχεδιαστή του οποίου το φόρεμα επέλεξα να βάλω. Είπε ψέματα, τύπωσαν αυτό το ψέμα και εγώ ακόμη περιμένω».
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top