OMG! Η Αντζελίνα Τζολί το πιο μισητό πρόσωπο στο Χόλιγουντ; Δεν αντέχουν τα βεντετιλίκια της

Οι απίστευτες απαιτήσεις της έχουν εξοργίσει τους συνεργάτες της

Η Αντζελίνα Τζολί το πιο μισητό πρόσωπο στο Χόλιγουντ;

Αντζελίνα Τζολί ακούνε στο Χόλιγουντ και φεύγουν τρέχοντας! Κι αυτό γιατί η γνωστή ηθοποιός προβάλει απίστευτες απαιτήσεις στους συνεργάτες της και κάνει τρελά βεντετιλίκια, με αποτέλεσμα αρκετοί να είναι αυτοί που δεν κρύβουν τη δυσαρέσκειά τους απέναντί της.

Πρώτοι και καλύτεροι οι συνέταιροί της στο Netflix, οι οποίοι τράβαγαν τα μαλλιά της κεφαλής τους όταν είδαν το κόστος της πρεμιέρας της τελευταίας ταινίας της Αντζελίνα, «First They Killed My Father», που έγινε μετά από απαίτησή της στην Καμπότζη, όπου φωτογραφήθηκε με τα παιδιά της.

«Η… οδύσσειά της στην Καμπότζη μπορεί να σηματοδοτήσει και την τελευταία της φορά στο κόκκινο χαλί για λίγο καιρό και πιθανότατα το τελευταίο που χρηματοδοτεί το Netflix», αναφέρει το Hollywood Reporter και συνεχίζει:

«Το ταξίδι, η διαμονή για την ίδια και την οικογένειά της και οι άλλες απαιτήσεις της φέρεται να στοίχισαν στο Netflix πάνω από 1 εκατομμύριο δολάρια. Το Netflix ήταν τόσο πρόθυμο να την κατευνάσει δίνοντας στον 15χρονο γιο της Maddox πίστωση παραγωγού στην ταινία».

Το Hollywood Reporter χαρακτηρίζει επίσης την παγκόσμια πρεμιέρα της ταινίας της Αντζελίνα, «έναν εφιάλτη» και όπως τονίζει η απόφαση ελήφθη από την ίδια την ηθοποιό και τις δύο βοηθούς της Lady Arminka Helic και Chloe Dalton, οι οποίες φέρονται να είναι αυτές που έσπειραν τη διχόνοια ανάμεσα στην Αντζελίνα και τον Μπραντ Πιτ.

Το κλίμα βέβαια για την ηθοποιό ήταν στραβό από τον περασμένο Σεπτέμβριο, οπότε έσκασε σαν βόμβα η είδηση του διαζυγίου τους. Τότε λοιπόν η Αντζελίνα κατηγόρησε ανοιχτά τον Μπραντ πως χτυπούσε τα παιδιά τους, με το FBI και τις κοινωνικές υπηρεσίες να πραγματοποιούν έρευνες, οι οποίες και διέψευσαν τους ισχυρισμούς της Angie.

Μάλιστα το σούσουρο που ξεκίνησε στο Hollywood ήταν τόσο έντονο, με αρκετούς να λένε ότι όλα γίνονται για χάρη των δημοσίων σχέσεων και να κατηγορούν την ηθοποιό ότι θέλει να σπιλώσει την εικόνα του πρώην της.

Η Αντζελίνα φαίνεται λοιπόν να έχει πάρει ψηλά τον αμανέ και πλέον έχει εκτινάξει σε απίστευτα ύψη και το κασέ της. Έτσι ενώ κάποτε διεκδικούσε 20 εκατομμύρια δολάρια για κάθε ταινία, τώρα με αυτά που ζητάει οι παραγωγοί ακούνε το όνομά της και αλλάζουν δρόμο και σύμφωνα με το THR, υπάρχουν ενδείξεις πως δεν αποτελεί πλέον αδιαπραγμάτευτο με κάθε κόστος όνομα για τα κινηματογραφικά στούντιο.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top