Η κόρη της Σίντι Κρόφορντ δε θέλει να ποζάρει δίπλα της - "Είναι τόσο υπέροχη", λέει για την καλλονή μαμά της

Τι λέει η ίδια

Η κόρη της Σίντι Κρόφορντ δε θέλει να ποζάρει δίπλα της

Η μαμά της μεσουράνησε στην πασαρέλα και κατάφερε να γίνει μια από τις πιο εμβληματικές παρουσίες στο χώρο της μόδας. Αλλά και η κόρη της, η Κάια Γκέμπερ δεν πάει πίσω, μιας και χαράζει τη δική της πορεία στο μόντελινγκ, παρόλο που είναι μόλις 15 ετών!

Η μικρή είναι ήδη το πρόσωπο του Marc Jacobs Beauty, έχει κάνει εντυπωσιακές καμπάνιες για μεγάλους οίκους μόδας και έχει πάνω από ένα εκατομμύριο followers στο instagram.

Και έχει αρχίσει να γίνει και συνεντεύξεις, στις οποίες δεν μπορεί να αποφύγει και ερωτήσεις σχετικά με την οικογένειά της!

«Το καλύτερο με το ότι έχω μία τέτοια μαμά είναι οι συμβουλές που μου δίνει. Το χειρότερο είναι το πόσο όμορφη είναι. Δε θέλω καν να ποζάρω δίπλα της σε φωτογραφίες γιατί είναι τόσο υπέροχη. Δεν φαίνεται να μεγαλώνει και δεν δίκαιο», είπε η Κάια.

Και συνέχισε αναφερόμενη στο αν τελικά το μόντελινγκ ακόμα ζει και πώς είναι στη σημερινή εποχή. «Νομίζω ότι όποιος θέλει να κάνει μόντελινγκ μπορεί να το κυνηγήσει και βρίσκω υπέροχο το ότι το Instagram και όλες αυτές οι πλατφόρμες social media δίνουν στα κορίτσια την ικανότητα να προβληθούν. Ελπίζω ο κόσμος να σταματήσει να βλέπει τα μοντέλα ως απρόσιτα, αφού βρίσκονται στην καθημερινότητα όλων μας και όχι μόνο στα εξώφυλλα περιοδικών με άψογα μαλλιά και μακιγιάζ», είπε κλείνοντας.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top