O Τζόνι Ντεπ ο κρασοκράτορας – Τα χαϊλίκια του… κοστίζουν ακριβά!

Κι αν κάνει ακριβή ζωή, δικός του είναι λογαριασμός;

O Τζόνι Ντεπ ο κρασοκράτορας – Τα χαϊλίκια του… κοστίζουν

Εκείνος κατέθεσε αγωγή στο γραφείο μάνατζερ που τον εκπροσωπούσε για κακοδιαχείριση και υπεξαίρεση 28 εκατομμυρίων δολαρίων και εκείνη τον «έκαψε» με τους αριθμούς που έβγαλε στη δημοσιότητα και συγκεκριμένα από τα οικονομικά στοιχεία για την πολυέξοδη ζωή του.

Ο Τζόνι Ντεπ αποδεικνύεται ότι είναι ο ορισμός του bon viveur, μιας και όπως αποκάλυψε η «The Management Group» που τον εκπροσωπούσε τα τελευταία 17 χρόνια, ο γόης του χόλιγουντ ξόδεψε 75 εκατομμύρια για να αγοράσει και επιπλώσει 14 σπίτια, μεταξύ των οποίων ήταν ένα σύμπλεγμα νησιών στις Μπαχάμες, μία βίλα 45 εκταρίων στην Νότια Γαλλία, κατοικίες στο Χόλιγουντ και μία φάρμα στο Κεντάκι, 18 εκατομμύρια πήγαν για την ανακαίνιση του τεράστιου γιοτ που διαθέτει. Και συνεχίζει αναφέροντας ότι ξόδεψε αρκετά εκατομμύρια για την αγορά 45 πολυτελών αυτοκινήτων, 30.000 το μήνα ξοδεύονταν για κρασιά, 200.000 το μήνα για τις πτήσεις με privet jet και 300.000 για τους 40 fulltime υπαλλήλους που είχε.

Απόφαση μπορεί να μην έχει βγει ακόμη, αλλά τα πράγματα δεν είναι και τόσο αισιόδοξα για τον Τζόνι, μιας και τα στοιχεία αυτά σίγουρα δεν βοηθούν τον γνωστό ηθοποιό να υποστηρίξει τις θέσεις του…

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top